Ardenne Vélos Evenementen

Ardenne Vélos Evenementen

Welkom bij Ardenne Vélos Evenementen, waar we gepassioneerd zijn over het organiseren van onvergetelijke fietstours door de prachtige Ardennen. Bij ons draait alles om het creëren van de perfecte fietservaring op maat van jouw wensen.

Op Maat Gemaakte Fiets evenementen

Of je nu een fanatieke mountainbiker, een liefhebber van elektrische mountainbikes, een stads- of trekkingfietser bent, wij zorgen voor een fietsevent dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren. Kies je type fiets en laat ons de route aanpassen aan jouw startlocatie, of het nu een bedrijf, eventlocatie of verblijfsplaats is.

Team building Ardennes Molignée

Gidsen en Assistentie Onderweg

Onze ervaren gidsen begeleiden groepen van verschillende niveaus en voorzien materiaal voor herstellingen onderweg en EHBO. Voor extra gemoedsrust is er een assistentiewagen beschikbaar, met reservefietsen, klaar om in te grijpen bij onherstelbare pannes of valpartijen. We kunnen zelfs mensen oppikken die willen stoppen, zodat iedereen zorgeloos kan genieten.

Uitgebreid Fietsenaanbod

Kies uit ons uitgebreide assortiment fietsen, waaronder mountainbikes, elektrische mountainbikes, trekkingfietsen, elektrische trekkingfietsen en junior fietsen. Met een vloot van 160 mountainbikes, 35 elektrische mountainbikes, 30 trekkingfietsen, 20 elektrische trekkingfietsen en 10 junior fietsen, hebben we voor elk wat wils.

Ondersteunend Materiaal

Onze logistiek is tot in de puntjes verzorgd met 2 camionettes, 4 fietsaanhangwagens, een laadstation voor e-bikes, een mobiel fietsatelier en meer. Alles om ervoor te zorgen dat jouw fietstour vlekkeloos verloopt.

Of je nu een klein gezelschap bent of een evenement voor maximaal 250 personen organiseert, bij Ardenne Vélos Evenementen streven we naar een perfecte mix van avontuur, comfort en professionele ondersteuning. Ontdek de Ardennen op de meest onvergetelijke manier met ons!

“Deelnemen aan een fietsevenement?

Neem contact op voor meer informatie.”