MTB verhuur Dinant

MTB verhuur in Dinant met Ardenne Vélos

Ardenne Vélos verwelkomt fietsliefhebbers in het schilderachtige Dinant voor een onvergetelijke mountainbike-ervaring. Ontdek de betoverende regio rond Dinant op twee wielen met onze hoogwaardige mountainbikeverhuur.

MTB verhuur in de Lesse vallei of aan je verblijfplaats gebracht

Of je nu de schilderachtige Lesse vallei wilt verkennen of liever vanaf je verblijfplaats wilt vertrekken, Ardenne Vélos maakt het gemakkelijk. Wij bieden flexibele opties, zodat je kunt kiezen om je mountainbike op te halen bij ons verhuurpunt of deze aan je verblijfplaats te laten bezorgen voor een moeiteloze start van je avontuur.

MTB verhuur voor groepen

Geniet van een groepsuitje in de prachtige omgeving van Dinant met onze MTB verhuur voor groepen. Of je nu met vrienden, familie of collega’s op pad wilt, Ardenne Vélos zorgt voor de juiste uitrusting en ondersteuning voor een gezamenlijke fietservaring.

MTB verhuur met ervaren gids

Ontdek de mooiste routes en verborgen pareltjes van Dinant met onze MTB verhuur inclusief een ervaren gids. Onze lokale gidsen kennen het terrein als hun broekzak en zullen je begeleiden door uitdagende paden, schilderachtige landschappen en interessante bezienswaardigheden.

MTB verhuur Dinant

MTB verhuur met volgwagen

Voor extra gemak en ondersteuning bieden wij MTB verhuur met een volgwagen. Laat je bagage, water en eventuele andere benodigdheden meenemen terwijl je zorgeloos geniet van je mountainbike-avontuur in en rond Dinant.

MTB verhuur voor scholen

Ardenne Vélos heet scholen van harte welkom om de wereld van mountainbiken te verkennen met onze speciale MTB verhuur voor scholen. Leerlingen kunnen onder begeleiding van ervaren instructeurs genieten van een educatieve en actieve dag in de prachtige natuurlijke omgeving.

MTB verhuur voor bedrijfsevenementen

Voor bedrijfsevenementen met een sportief tintje biedt Ardenne Vélos MTB verhuur op maat. Of het nu gaat om teambuilding, bedrijfsuitjes of incentives, wij faciliteren een onvergetelijke ervaring waarbij deelnemers de natuurlijke schoonheid van Dinant op de fiets ontdekken.

Bij Ardenne Vélos streven we ernaar om de fietservaring in Dinant toegankelijk en plezierig te maken voor alle groepen en gelegenheden. Huur vandaag nog een mountainbike en laat het avontuur beginnen in deze prachtige regio.