MTB gids

Ardenne vélos regelt alles voor de mtb gids bij een georganiseerde fietstocht

Bij Ardenne Vélos nemen we de volledige organisatie van uw mountainbike-avontuur in handen, inclusief de inzet van een ervaren mtb gids. Van planning tot uitvoering, wij regelen alles voor een onvergetelijke georganiseerde fietstocht.

Een mtb gids tijdens een georganiseerde fietstocht kan vanaf één fietser tot een groep van 250 fietsers

Of u nu solo door de bossen wilt mountainbikes of met een grote groep vrienden de uitdaging aangaat, onze mtb gids staat paraat. Van individuele bikers tot groepen van 250 fietsers, wij passen ons aan aan de omvang van uw gezelschap.

De mtb gids maakt een fietscircuit op maat, vanaf uw locatie bij een georganiseerde fietstocht

Onze ervaren mtb gidsen creëren aangepaste fietscircuits die starten vanaf uw gewenste locatie. Van technische mtb singletracks tot snelle afdalingen, we ontwerpen fietsroutes die perfect passen bij het niveau en de voorkeuren van uw groep.

MTB gids

De mtb gids zorgt ervoor dat bij een georganiseerde fietstocht elke deelnemer het circuit op zijn GSM krijgt

Moderne navigatie voor elke deelnemer. Onze mtb gidsen zorgen ervoor dat iedereen de fietsroute op zijn of haar smartphone ontvangt. Hierdoor kan elke fietser zich concentreren op de fietsroute en de omgeving.

De mtb gids begeleidt de groepen tijdens een georganiseerde fietstocht

Onze mtb gidsen zijn niet alleen experts op het gebied van mountainbiken, maar ook ervaren begeleiders. Ze delen hun kennis, geven tips en zorgen voor een vlotte en veilige voortgang van de groep.

Tijdens een georganiseerde fietstocht zorgen wij niet alleen voor een mtb gids, maar ook voor een assistentiewagen

Veiligheid staat voorop. Naast de mtb gids voorzien wij een assistentiewagen die ondersteuning biedt bij eventuele pech of vermoeidheid. Zo wordt elke fietsrit zorgeloos en veilig.

Aan het begin van de georganiseerde fietstocht ontvangt de mtb gids de fietsers en legt de mtb gids de werking van de fiets uit

Een goede start is cruciaal. Onze mtb gids verwelkomt deelnemers aan het begin van de fietstocht en geeft duidelijke instructies over de werking van de mountainbikes of wegfietsen. Zo kan iedereen vol vertrouwen aan het fietsavontuur beginnen.

Voor het vertrek van een georganiseerde fietstocht zorgt de mtb gids ervoor dat iedereen een fiets van de juiste maat heeft

Comfort is essentieel voor een geslaagde fietsrit. Onze mtb gidsen zorgen ervoor dat elke deelnemer een mountainbike van de juiste maat krijgt, waardoor iedereen optimaal kan genieten van de fietsroute.

De mtb gids maakt bij een georganiseerde fietstocht meerdere fietsroutes van verschillende niveaus

Variatie is key. Onze mtb gidsen ontwerpen verschillende routes met diverse niveaus, zodat zowel beginners als ervaren mountainbikers een uitdagende en plezierige fietstocht beleven.

De mtb gids animeert de groep en zorgt ervoor dat iedereen plezier beleeft aan een georganiseerde fietstocht, ook de niet-sportievelingen

Onze mtb gidsen zijn niet alleen deskundig, maar ook entertainers. Ze zorgen voor een positieve sfeer, motiveren de groep en zorgen ervoor dat zelfs de niet-sportievelingen zich betrokken en enthousiast voelen tijdens de georganiseerde fietstocht.