Mountainbike

Mountainbike huren bij Ardenne Vélos

Voor de avontuurlijke fietsliefhebbers die de ruige terreinen van de Ardennen willen verkennen, is het huren van een mountainbike bij Ardenne Vélos de ideale keuze. Ons uitgebreide assortiment mountainbikes stelt u in staat om de natuurlijke schoonheid en uitdagende paden van deze regio te ontdekken op een manier die past bij uw vaardigheden en voorkeuren.

Met mountainbike langs de Ardense boswegen

De Ardennen staan bekend om hun weelderige bossen en uitgestrekte natuurgebieden, en er is geen betere manier om deze te verkennen dan op een mountainbike. Bij Ardenne Vélos kunt u genieten van de vrijheid van het rijden langs kronkelende boswegen, terwijl u wordt omringd door de rustgevende geluiden van de natuur. Of u nu een ervaren mountainbiker bent of net begint, onze verhuurservice biedt de perfecte mountainbike voor uw avontuur.

Mountainbike

XC mountainbike is ideaal om de Ardennen te ontdekken

Voor degenen die graag lange afstanden afleggen en genieten van gevarieerde terreinen, is de crosscountry (XC) mountainbike de ideale metgezel om de Ardennen te ontdekken. Deze lichtgewicht en veelzijdige fiets biedt de perfecte balans tussen snelheid en wendbaarheid, waardoor u moeiteloos door de bosrijke paden kunt manoeuvreren en tegelijkertijd kunt genieten van het adembenemende landschap.

Enduro mountainbike kan op verschillende bikeparcs in de Ardennen

Voor de avontuurlijke rijders die op zoek zijn naar technische uitdagingen en afdalingen, is de enduro mountainbike de perfecte keuze. Met de mogelijkheid om verschillende bikeparcs in de Ardennen te verkennen, bestaat er een uitgebreid assortiment enduro mountainbikes voor degenen die de grenzen van hun vaardigheden willen verleggen en willen genieten van de opwinding van afdalen door bosrijke hellingen.

DH mountainbike wordt hoofdzakelijk in bergachtig gebied gedaan

Voor de meest ervaren en gedurfde rijders is de downhill (DH) mountainbike de ultieme keuze. Deze fiets is ontworpen voor steile en technische afdalingen en wordt hoofdzakelijk in bergachtig gebied gedaan. DH mountainbikes is voor degenen die op zoek zijn naar een adrenalinekick terwijl ze de uitdagende hellingen van de bergen trotseren.

Bij Ardenne Vélos streven we ernaar om uw mountainbike-ervaring in de Ardennen onvergetelijk te maken. Kies de mountainbike die bij uw stijl past en ga op avontuur langs de adembenemende paden van deze prachtige regio.