Mountainbike huren Ardennen

Verken de mooiste landschappen van de Ardennen op een gehuurde mountainbike

De Ardennen zijn een waar paradijs voor mountainbikers. Met honderden kilometers aan uitdagende mountainbikeroutes is het de perfecte bestemming voor een actieve vakantie. Als u geen eigen mountainbike heeft, is een mountainbike huren in de Ardennen een ideaal alternatief. Zo kan je de prachtige omgeving van de Ardennen verkennen op uw eigen tempo en zonder je zorgen te maken over het vervoer van je eigen fiets.

Mountainbike huren Ardennen

Fietsverhuur in de Ardennen 

We bieden een mooi aantal kwalitatieve mountainbikes aan die je kan huren voor jong en oud. Er zijn ook elektrische mountainbikes te huur, voor als je de uitdagingen van de Ardense heuvels wilt aangaan zonder al te veel inspanning of als je net extra snelheid verkiest. Je kan zeker ook terecht bij ons voor advies over de mooiste mountainbikeroutes en eventuele benodigde uitrusting, zoals helmen en andere fietsaccessoires. Ons aanbod kan je bekijken via deze link. (link naar pagina aanbod fietsen en steps)

Mountainbike parcours en fietsroutes in de Ardennen 

De Ardennen bieden tal van mogelijkheden voor mountainbikers. Ideaal voor als je een mountainbike huurt in de Ardennen. Er zijn routes voor alle niveaus, van lichte routes voor beginners tot uitdagende parcours voor de meer ervaren rijders. De meeste routes zijn goed bewegwijzerd en je kan bij toeristenbureaus plattegronden kopen waarop de routes door de bossen van de Ardennen staan aangegeven. De prachtige natuur van de Ardennen zal je zeker verbazen terwijl je op jouw mountainbike door de bossen en over heuvels fietst. Op onze website vind je onder de rubriek ‘Interessante Links’ de pagina ‘Fietsroutes’ met verschillende interessante mountainbike parcours in de Ardennen, rond Houyet. Je kan daarvoor ook klikken op deze link. (insert link)

Mountainbike huren Ardennen

E-mountainbike huren in de Ardennen 

Als je graag wilt genieten van het mooie landschap zonder al te veel inspanning, is het huren van een elektrische mountainbike in de Ardennen een goede optie. Met deze fiets kan je zonder al te veel moeite heuvels beklimmen en lange afstanden afleggen. Zo kan je op een comfortabele manier de prachtige natuur van de Ardennen ontdekken. Of je kan ook een elektrische mountainbike huren voor die extra snelheid. Bekijk hier ons aanbod aan elektrische mountainbikes. 

Waar moet je letten bij het huren van een mountainbike in de Ardennen?

Voor je een mountainbike huurt in de Ardennen, is het ten eerste belangrijk om te weten wat voor soort mountainbike je nodig hebt en wat voor terrein je van plan bent te verkennen. Op basis hiervan kun je kiezen voor een full-suspension, hardtail of elektrische mountainbike. Je kan zeker ook aan onze experts vragen wat zij aanraden voor het type terrein. Contacteer ons gerust via deze link voor vragen.

Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare maten. Een mountainbike die niet goed past kan ongemakkelijk zijn en sneller last brengen in de spieren. Bij het huren van een mountainbike is het daarom essentieel om te weten welke maat het beste bij je past. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste maat!

Tot slot is het belangrijk bij het kiezen om te kijken naar de kwaliteit en het onderhoud van de fietsen. We zorgen voor een streng onderhoud voor onze fietsen en voorzien de meest kwalitatieve mountainbikes. Daarnaast is het handig om te kijken naar de beschikbaarheid van verschillende soorten mountainbikes en extra’s zoals helmen, fietsstoeltjes en andere fietsaccessoires. De beschikbaarheid van onze mountainbikes kan je hier bekijken en ons aanbod fietsaccessoires vind je hier. 

Mountainbike huren bij Ardenne Vélos

Een mountainbike huren in de Ardennen is de ideale manier om op een leuke en avontuurlijke manier de mooie regio te ontdekken. Controleer eerst goed de mountainbike zodat je helemaal klaar bent voor een onvergetelijke rit! Huur vandaag nog een mountainbike in de Ardennen via deze link!