Georganiseerde fietstocht

Ardenne vélos regelt alles voor uw georganiseerde fietstocht

Ardenne Vélos neemt de volledige organisatie van uw fietstocht uit handen. Vanaf het moment dat u bij ons aanklopt, tot het einde van de tocht, staan wij garant voor een zorgeloze en perfect georganiseerde fietstocht.

Een georganiseerde fietstocht kan vanaf één tot 250 fietsers

Of u nu solo wilt genieten van de prachtige omgeving of met een grote groep vrienden op pad wilt gaan, Ardenne Vélos past zich aan uw wensen aan. Van intieme fietstochten tot grootschalige fietsevenementen met maximaal 250 fietsers, wij maken het mogelijk.

Bij een georganiseerde fietstocht maken wij een circuit op maat vanaf uw locatie

Elke fietstocht is uniek, daarom ontwerpen wij fietscircuits op maat, vertrekkend vanaf uw locatie. Of het nu gaat om schilderachtige dorpjes, glooiende heuvels of uitdagende bergpaden, wij zorgen voor een georganiseerde fietstocht die perfect past bij uw wensen.

Bij een georganiseerde fietstocht krijgt elke deelnemer het circuit in GPX formaat

Moderne technologie staat centraal bij Ardenne Vélos. Elke deelnemer ontvangt het circuit rechtstreeks op zijn of haar smartphone. Zo blijft u moeiteloos op de juiste route en kunt u volop genieten van de georganiseerde fietstocht.

Wij gidsen de groepen fietsers bij een georganiseerde fietstocht

Onze ervaren gidsen staan paraat om uw georganiseerde fietstocht te begeleiden. Met uitgebreide kennis van de regio leiden zij u langs de mooiste plekjes, delen interessante wetenswaardigheden en zorgen voor een onvergetelijke georganiseerde fietstocht.

Georganiseerde fietstocht

Tijdens een georganiseerde fietstocht is er de backup van een assistentiewagen

Veiligheid staat voorop. Daarom voorzien wij tijdens de georganiseerde fietstocht een assistentiewagen die ondersteuning biedt bij pech of vermoeidheid. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw georganiseerde fietstocht, wetende dat er hulp in de buurt is.

Bij een georganiseerde fietstocht ontvangen wij de fietsers en leggen we de werking van de fiets uit

Een vlotte start is essentieel. Bij aanvang van de georganiseerde fietstocht verwelkomt Ardenne Vélos alle deelnemers en geven we duidelijke instructies over de werking van de fietsen. Zo begint u goed voorbereid aan uw georganiseerde fietstocht.

Bij een georganiseerde fietstocht zorgt Ardenne Vélos ervoor dat iedereen een fiets van de juiste maat heeft

Comfort is cruciaal tijdens een georganiseerde fietstocht. Daarom zorgen wij ervoor dat elke deelnemer een fiets van de juiste maat krijgt, zodat u optimaal kunt genieten van de georganiseerde fietstocht.

Een georganiseerde fietstocht bestaat uit meerdere fietsroutes van verschillende niveaus

Variatie is de sleutel tot een geslaagde georganiseerde fietstocht. Ardenne Vélos biedt verschillende fietsroutes met diverse niveaus, zodat zowel beginners als ervaren fietsers een uitdagende en plezierige georganiseerde fietstocht beleven.

Ardenne vélos zorgt ervoor dat iedereen plezier beleeft aan een georganiseerde fietstocht

Bij Ardenne Vélos streven we ernaar dat elke deelnemer onvergetelijke momenten beleeft. Of het nu gaat om het bewonderen van de natuur, het trotseren van uitdagende fietspaden, of gewoon genieten van gezelschap; wij garanderen plezier voor iedereen tijdens uw georganiseerde fietstocht.