Fietstocht met gids

Ardenne vélos regelt je georganiseerde fietstocht met gids

Laat Ardenne Vélos de organisatie van jouw fietstocht met gids op zich nemen. Van planning tot uitvoering, wij zorgen ervoor dat elke pedaalslag een zorgeloos avontuur wordt, met een ervaren gids aan je zijde.

Een georganiseerde fietstocht met gids kan vanaf één tot 250 fietsers

Of je nu solo wilt genieten van de natuur of met een grote groep vrienden op pad gaat, Ardenne Vélos past zich aan jouw wensen aan. Onze georganiseerde fietstochten met gids zijn geschikt voor elke groep, van één tot maar liefst 250 fietsers.

Ardenne vélos een circuit op maat naar uw wensen, vanaf uw locatie bij een georganiseerde fietstocht met gids

Onze gidsen creëren aangepaste circuits die vertrekken vanaf jouw gewenste locatie. Of je nu door pittoreske dorpjes wilt fietsen, over glooiende heuvels wilt trekken, of uitdagende paden verkiest, wij passen de georganiseerde fietstocht met gids aan aan jouw wensen.

Bij een georganiseerde fietstocht met gids krijgt elke fietser een smartphonesteun en de digitale route in GPX formaat

Moderne technologie staat centraal bij Ardenne Vélos. Elke deelnemer ontvangt een smartphonesteun en de digitale route in GPX-formaat, waardoor iedereen gemakkelijk de georganiseerde fietstocht met gids kan volgen en zich kan richten op het genieten van de fietsrit.

Tijdens een georganiseerde fietstocht met gids geeft de gids tips en tricks aan de fietsers

Onze ervaren gidsen delen hun kennis en geven waardevolle tips en tricks tijdens de fietstocht. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, er valt altijd iets nieuws te leren en te ontdekken onder begeleiding van onze deskundige gidsen.

Tijdens een georganiseerde fietstocht met gids, zorgen wij ook voor een revitalisering en een assistentiewagen

Veiligheid en comfort zijn onze prioriteit. Naast de georganiseerde fietstocht met gids voorzien wij revitalisering en een assistentiewagen, zodat je tijdens de fietstocht kunt bijtanken en ondersteuning krijgt indien nodig.

Fietstocht met gids

Aan het begin van georganiseerde fietstocht met gids ontvangen we de fietsers, geven we informatie over de fietsroute en leggen we de werking van de fiets uit

Een vlotte start is essentieel. Onze gastvrije ontvangst omvat informatie over de route, het verstrekken van details over het avontuur dat voor je ligt, en duidelijke uitleg over de werking van de fietsen.

Voor het vertrek van een georganiseerde fietstocht met gids zorgen we ervoor dat iedereen een fiets van de juiste maat heeft

Comfort is van groot belang bij een georganiseerde fietstocht met gids. Wij zorgen ervoor dat elke deelnemer een fiets van de juiste maat krijgt, zodat je onbezorgd en in alle comfort kunt genieten van de tocht.

Bij een georganiseerde fietstocht met gids organiseren we meerdere fietsroutes van verschillende niveaus

Variatie is de sleutel tot een geslaagde georganiseerde fietstocht met gids. Ardenne Vélos biedt verschillende routes met diverse niveaus, zodat zowel beginners als ervaren fietsers een uitdagende en plezierige dag beleven.

Een georganiseerde fietstocht met gids is aangepast aan ieders niveau, ook de niet-sportievelingen

Of je nu een fervente sporter bent of gewoon wilt genieten van de buitenlucht, onze georganiseerde fietstocht met gids is afgestemd op ieders niveau. Onze gidsen zorgen ervoor dat zelfs de niet-sportievelingen plezier beleven aan deze unieke ervaring.