Fietsen in de Ardennen

Fietsen in de Ardennen: Een onvergetelijke ervaring!

De Ardennen bieden een prachtig landschap met adembenemende uitzichten, pittoreske dorpjes en uitdagende fietsroutes. Of je nu een recreatieve fietser bent of een ervaren wielrenner, de Ardennen heeft voor elk wat wils. In deze blog zullen we uitleggen waarom fietsen in de Ardennen een onvergetelijke ervaring is en wat je kan verwachten.

Fietsen in de Ardennen

De voordelen van fietsen in de Ardennen

Fietsen in de Ardennen biedt veel voordelen. Het is een fantastische manier om te genieten van de prachtige omgeving, terwijl je ook sportief bezig bent! Bovendien is het een milieuvriendelijke manier van reizen en kan je op je eigen tempo de omgeving verkennen.

Welke soorten fietsen kan je huren in de Ardennen?

Je kan op heel wat verschillende manieren fietsen in de Ardennen. De streek heeft namelijk een breed aanbod van verschillende soorten fietsen te huur, zoals mountainbikes, racefietsen, elektrische fietsen en hybride fietsen. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en fietservaring, kan je de juiste fiets huren om van jouw fietstocht in de Ardennen te genieten. Bekijk zeker eens ons aanbod via deze link en ontdek welke fiets bij jou past!

Routes voor avontuurlijke dag vol fietsen in de Ardennen

Fietsen in de Ardennen is toegankelijk voor iedereen. De streek heeft namelijk een breed scala aan uitdagende fietsroutes voor zowel mountainbikers als wielrenners. Of je nu op zoek bent naar technische singletracks of lange beklimmingen, de Ardennen heeft voor elk wat wils. Een paar van de bekende routes zijn de La Redoute, de Côte de Wanne en de Col du Rosier. Via deze link kan je ook de onze aangeboden fietsroutes vinden. Zo kan je Houyet op een ideale manier verkennen op de fiets!

Fietsen in de Ardennen

Prijzen en waar je fietsen kan huren in de Ardennen

Als je wilt gaan fietsen in de Ardennen, kan je best een fiets huren. Het is relatief goedkoop en ook wij proberen steeds zo’n eerlijk mogelijke prijs aan te bieden. De prijzen variëren afhankelijk van het type fiets en de duur van de huur. Bekijk alle prijzen van ons aanbod via deze link. 

Fietsen in de Ardennen? Bij Ardenne Vélos ben je aan het juiste adres!

Fietsen in de Ardennen is een ideale manier om al sportend de streek te verkennen! De streek biedt heel wat variatie qua terrein, dus je kan zeker een fietsroute vinden die perfect bij je past!