Elektrische mountainbike

Ardenne vélos is gespecialiseerd in de verhuur van elektrische mountainbikes

Voor degenen die de uitdagingen van de Ardense heuvels willen aangaan met de extra ondersteuning van geavanceerde technologie, biedt Ardenne vélos een gespecialiseerde verhuurservice voor elektrische mountainbikes. Onze vloot van e-MTBs stelt avontuurlijke fietsers in staat om de ruige terreinen van de Ardennen te verkennen met het gemak van elektrische ondersteuning.

Elektrische mountainbike

De elektrische mountainbikes hebben krachtige Bosch motoren

Bij Ardenne vélos hebben we geïnvesteerd in hoogwaardige elektrische mountainbikes die zijn uitgerust met krachtige Bosch motoren. Deze geavanceerde motoren bieden niet alleen een soepele en krachtige ondersteuning tijdens het trappen, maar ze zijn ook betrouwbaar en duurzaam, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw offroad-avonturen in de Ardennen.

Elektrische mountainbike

De motor ligt centraal om een goede balans te waarborgen

Om de rijervaring te optimaliseren, is de motor van onze elektrische mountainbikes centraal geplaatst. Deze centrale positionering zorgt voor een evenwichtige gewichtsverdeling, wat essentieel is tijdens het navigeren door technische en uitdagende terreinen. Het resultaat is een stabiele en responsieve rit, ongeacht de complexiteit van het pad.

De display geeft info over het vermogen, de snelheid, de accucapaciteit, enz.

Onze elektrische mountainbikes zijn uitgerust met geavanceerde displays die u essentiële informatie bieden tijdens uw rit. Met deze displays kunt u eenvoudig het vermogensniveau, de snelheid, de resterende accucapaciteit en andere relevante gegevens controleren. Dit stelt u in staat om uw rit nauwkeurig te plannen en te beheren, zodat u het maximale uit de elektrische ondersteuning kunt halen.

De autonomie ligt tussen de 60 en 110 km: afhankelijk van het terrein en de inspanning die de piloot levert

De elektrische mountainbikes van Ardenne vélos bieden een indrukwekkende autonomie, variërend tussen de 60 en 110 kilometer. Deze variatie is afhankelijk van factoren zoals het terrein waarop u rijdt en de inspanning die u als fietser levert. Of u nu kiest voor een ontspannen verkenningstocht of een meer uitdagende rit, onze e-MTBs bieden de nodige kracht en uithoudingsvermogen om de Ardennen te doorkruisen.

Bij Ardenne vélos combineren we passie voor fietsen met geavanceerde technologie, zodat u het beste van beide werelden kunt ervaren. Ontdek de schoonheid van de Ardennen op een elektrische mountainbike en geniet van een onvergetelijke rit met de extra boost van moderne elektrische technologie.