Fietsverhuur in de Ardennen: Ardenne Vélos!

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1344273770?ref=wtd&share_token=aLyRn6TNVTUQXUxMXxIQg81Bv5lyV6oVBiqNNu5ERph1y626jC

Mountainbiken voor het hele gezin, langs de betoverende pracht van de Lesse-vallei en haar zijrivier, de Iwoigne, tijdens een opwindende tocht op een elektrische mountainbike. Deze fietstocht voert je niet alleen langs de schilderachtige oevers van de Lesse en haar kronkelende zijrivier, maar ook langs de overblijfselen van de koninklijke tuinen van ‘La Chateau d’Ardenne’ te Houyet. Een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische grandeur wacht op avontuurlijke mountainbikers..

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1344257706?ref=wtd&share_token=apFflwiQDS5ZJs2SpLK1qJKNXtmKpitp71YuKfo1ERuItpLP9U


Elektrisch mountainbiken in de schilderachtige omgeving van het oude koninklijk kasteel ‘Chateau d’Ardenne’ te Houyet biedt een onvergetelijke ervaring voor avontuurlijke fietsliefhebbers. Gelegen te midden van de prachtige Ardennen, belooft deze historische locatie niet alleen een fascinerende mountainbiketocht door de tijd, maar ook een opwindend avontuur op de moderne elektrische mountainbike.

Het majestueuze Chateau d’Ardenne, dat dateert uit de 19e eeuw domineerde het kasteel het omliggende landschap. Het brandde jammer genoeg af in 1970. De restanten van de tuinen kan u tijdens de fietstocht ontdekken. Met de elektrische mountainbike kunnen avontuurlijke fietsers zich moeiteloos door de heuvelachtige paden bewegen en genieten van adembenemende uitzichten op de valleien en rivieren.

De elektrische ondersteuning van de mountainbike maakt het mogelijk om zonder al te veel fysieke inspanning de steilste hellingen te bedwingen, waardoor mountainbikers zich volledig kunnen concentreren op het verkennen van de natuurlijke pracht om hen heen. De paden rondom het park van het kasteel bieden zowel uitdagende routes voor ervaren mountainbikers als meer ontspannen paden voor beginners, zodat iedereen kan genieten van deze unieke ervaring.

Tijdens de mountainbiketocht kunnen fietsers pittoreske dorpjes doorkruisen, waar ze lokale ambachten kunnen ontdekken en de heerlijke streekproducten kunnen proeven. Met elektrische mountainbikes kunnen fietsers verder en langer verkennen, waardoor ze de verborgen juweeltjes van de regio kunnen ontdekken.

Kortom, elektrisch mountainbiken in de buurt van het oude koninklijk kasteel ‘Chateau d’Ardenne’ te Houyet combineert de charme van geschiedenis met de opwinding van moderne avonturen, waardoor het een must-try ervaring is voor iedereen die de prachtige Ardennen op een unieke manier wil ontdekken.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1033061313?ref=wtd&share_token=agv4qQntpPxlrOh7NxGRUvntVoEf4akIf4xcuSm2eV1cPaBFnA

Ontdek de betoverende vallei van de Lesse op een elektrische mountainbike en laat je meevoeren langs adembenemende landschappen, majestueuze rotsformaties en het sprookjesachtige kasteel van Vêves. Deze elektrische mountainbiketocht belooft een unieke mix van natuurlijke pracht en historische pracht in een van de meest pittoreske regio’s van België.

Het mountainbikeavontuur begint in de vallei van de Lesse, waar glooiende heuvels en weelderige bossen de perfecte omgeving vormen voor een opwindende fietstocht. Met de elektrische ondersteuning van de mountainbike kunnen fietsers moeiteloos de heuvels op en af fietsen, terwijl ze genieten van het rustgevende geluid van de kabbelende Lesse die langs kronkelende paden stroomt.

Een hoogtepunt van de mountainbiketocht zijn de imposante rotsen genaamd ‘Les Aiguilles de Chaleux’. Deze unieke rotsformaties stijgen op langs de Lesse en bieden niet alleen een indrukwekkend uitzicht, maar ook uitdagende terreinen voor de mountainbikers. De elektrische mountainbike geeft de mogelijkheid om deze rotsachtige secties met vertrouwen te verkennen, terwijl de prachtige omgeving het avontuur naar een hoger niveau tilt.

Verderop in de vallei doemt het kasteel van Vêves op, een charmante middeleeuwse vesting met torens en kantelen. Fietsers kunnen een pitstop maken bij dit historische juweeltje, de tijd nemen om het kasteel te verkennen en de rijke geschiedenis ervan te absorberen. Het kasteel biedt ook een prachtig decor voor een welverdiende picknick voordat de tocht wordt voortgezet.

De elektrische mountainbiketocht door de vallei van de Lesse, langs de ‘Les Aiguilles de Chaleux’ en het kasteel van Vêves, biedt niet alleen sportieve uitdagingen, maar ook een diepgaande culturele en natuurlijke ervaring. Mountainbikers kunnen zich onderdompelen in de rustige sfeer van de vallei, de dramatische rotsen bewonderen en genieten van het unieke karakter van het middeleeuwse kasteel. Een onvergetelijke mountainbiketocht voor liefhebbers van avontuur en geschiedenis in het hart van de Belgische Ardennen.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318732531?ref=wtd&share_token=ajjbVpbv02A8ZKJ29doqh3Hl5TC0ev2SmYcOtoS47J8JFJKxVt

Verken de schilderachtige vallei van de Lesse op een elektrische mountainbike en laat je betoveren door de combinatie van natuurlijke pracht, historisch erfgoed en avontuur. Deze opwindende mountainbiketocht voert je langs het charmante dorp ‘Foy Notre Dame’ en langs het vertrekpunt van de kajaks te Gendron, waardoor je een onvergetelijke ervaring krijgt in het hart van de Belgische Ardennen.

De mountainbiketocht begint in de vallei van de Lesse, waar weelderige bossen en kronkelende paden de ideale setting vormen voor een elektrische mountainbikeavontuur. Dankzij de elektrische ondersteuning kunnen fietsers met gemak de heuvels op en af fietsen, waardoor ze volop kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de groene vallei en de meanderende Lesse.

Terwijl je verder mountainbiked, bereik je het historische dorp ‘Foy Notre Dame’. Dit idyllische dorp, doordrenkt van geschiedenis en omgeven door een rustige landelijke sfeer, nodigt uit tot een korte verkenning. Smalle straatjes, traditionele architectuur en vriendelijke lokale bewoners dragen bij aan de charme van dit tijdloze plaatsje. Een pauze in Foy Notre Dame biedt de gelegenheid om de lokale cultuur op te snuiven en te genieten van de serene omgeving.

Vervolg de mountainbiketocht stroomafwaarts langs de Lesse en bereik het vertrekpunt van de kajakavonturen te Gendron. Hier ontmoeten de rivier en de elektrische mountainbike elkaar op een unieke manier. Neem even de tijd om de opwinding van de kajakkers te bewonderen terwijl ze zich voorbereiden op hun avontuurlijke tocht stroomafwaarts.

De elektrische mountainbiketocht in de vallei van de Lesse, langs ‘Foy Notre Dame’ en het kajakvertrekpunt te Gendron, biedt een harmonieuze mix van natuurlijke pracht en culturele ontdekkingen. Het is een uitstekende manier om de diversiteit van de Belgische Ardennen te ervaren, waarbij je de geschiedenis van charmante dorpen combineert met de opwinding van activiteiten in volle natuur. Een onvergetelijk avontuur wacht op degenen die de schoonheid van deze regio per elektrische mountainbike willen verkennen.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1368715886?ref=wtd&share_token=ajfKWfPMfg90dprK9YXoxEcZWg2RekgaP9HePfTJQ0ecg2LA7D

Ontdek de weelderige vallei van de Lesse op een elektrische mountainbike en laat je betoveren door de natuurlijke pracht die deze regio te bieden heeft. Deze avontuurlijke fietstocht voert je langs adembenemende landschappen, door het hoogste dorp van de streek, ‘Mont-Gauthier’, en langs het koninklijk kasteel te Ciergnon, waardoor je een onvergetelijke mountainbike ervaring beleeft in het hart van de Belgische Ardennen.

Het mountainbikeavontuur begint in de vallei van de Lesse, waar kronkelende paden en groene heuvels de perfecte omgeving vormen voor een opwindende elektrische mountainbiketocht. Dankzij de elektrische ondersteuning kunnen fietsers moeiteloos de heuvels beklimmen en genieten van weidse uitzichten over de vallei terwijl ze richting ‘Mont-Gauthier’ pedaleren.

‘Mont-Gauthier’, het hoogste dorp van de streek, is een charmant en afgelegen juweel dat uitkijkt over de omringende heuvels en bossen. Hier kun je genieten van de rust en de sereniteit van dit idyllische dorp, ver weg van de drukte van het dagelijkse leven. Maak een korte stop om de sfeer van dit hooggelegen dorp op te snuiven en te genieten van de panoramische vergezichten die het te bieden heeft.

Terwijl je verder mountainbiked, komt het imposante koninklijk kasteel te Ciergnon in zicht. Met zijn majestueuze uitstraling en historische betekenis vormt het kasteel een indrukwekkend decor voor je tocht. Bewonder het kasteel vanaf een afstand terwijl je langs de omliggende paden mountainbiked.

De elektrische mountainbiketocht in de vallei van de Lesse, tot ‘Mont-Gauthier’ en langs het koninklijk kasteel te Ciergnon, biedt een perfecte balans tussen sportieve activiteit en culturele ontdekkingen. Het is een reis die je meeneemt door de rijke natuurlijke diversiteit van de Ardennen, terwijl je onderweg geniet van de charme van historische dorpen en indrukwekkende kastelen. Een onvergetelijke mountainbikeervaring wacht op degenen die de schoonheid van deze regio op twee wielen willen verkennen.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1394796027?ref=wtd&share_token=aVGXF0Htin9injN87RknuTcFu0ofV8b8LeGhaCpq7yerV8Jg4d


Stap op je elektrische mountainbike en maak je klaar voor een avontuurlijke tocht vanuit de Condroz naar de Famenne, waarbij je wordt omgeven door een prachtig landschap, pittoreske dorpjes, kleine brouwerijen en het indrukwekkende kasteel van ‘Lavaux Saint-Anne’. Deze langere mountainbike route belooft niet alleen een uitdagende rit, maar ook een ontdekkingsreis per fiets langs ambachtelijke brouwerijen en historisch erfgoed.

De mountainbiketocht begint in het glooiende landschap van de Condroz, waar je elektrische mountainbike je vlot door heuvelachtige paden en groene valleien leidt. Terwijl je fietst, zullen schilderachtige dorpjes en kleine brouwerijen je pad sieren. Maak gerust een tussenstop bij deze ambachtelijke brouwerijen, waar je kunt proeven van lokale bieren en de passie van de brouwers kunt ervaren.

Na het verkennen van de Condroz, vervolg je je mountainbiketocht de Famenne, een regio die bekend staat om zijn gevarieerde landschappen en karakteristieke dorpjes. Je elektrische mountainbike zal je moeiteloos door de glooiende heuvels en uitgestrekte velden leiden, terwijl je geniet van de rustgevende schoonheid van de omgeving.

Een hoogtepunt van deze mountainbiketocht is het kasteel van ‘Lavaux Saint-Anne’, dat oprijst als een tijdloos monument te midden van groene weiden. Het kasteel, met zijn imposante torens en rijke geschiedenis, is zeker een bezoek waard. Neem de tijd om de kasteeltuinen te verkennen en de magie van dit historische erfgoed te absorberen.

Terwijl je terugfietst naar je startpunt in de Condroz, reflecteer je op de prachtige variatie van landschappen en ervaringen die deze elektrische mountainbiketocht biedt. Van kleine brouwerijen tot middeleeuwse kastelen, deze mountainbiketocht is niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een reis door het culturele en natuurlijke erfgoed van de Condroz en de Famenne. Een onvergetelijke dag wacht op degenen die de schoonheid van deze regio per fiets willen ontdekken.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1344273770?ref=wtd&share_token=aLyRn6TNVTUQXUxMXxIQg81Bv5lyV6oVBiqNNu5ERph1y626jC

Ontdek de Adrenaline van Mountainbiken in de Ardennen: Lessevallei, Houyet en het park van het koninklijk Kasteel ‘Château d’Ardenne

Een onvergetelijke setting voor een kennismaking met het mountainbiken: De Ardennen, doordrenkt met weelderige bossen, kronkelende rivieren en pittoreske kastelen, vormen het perfecte decor voor avontuurlijke mountainbikers. In het bijzonder biedt de Lessevallei rond Houyet en het majestueuze park van het Koninklijk Kasteel Château d’Ardenne, dat jammer genoeg afgebrand is in 1970.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1344257706?ref=wtd&share_token=apFflwiQDS5ZJs2SpLK1qJKNXtmKpitp71YuKfo1ERuItpLP9U


Mountainbiken in de Ardennen: Avontuur op “La Route de la Reine” tussen Château d’Ardenne en Kasteel van Ciergnon

In het hart van de Ardennen, waar weelderige bossen en kronkelende rivieren samenkomen, biedt de Lessevallei een betoverende omgeving voor mountainbikeliefhebbers. Een bijzondere route die geschiedenis en natuur verenigt, is “La Route de la Reine,” die ooit Château d’Ardenne met het Kasteel van Ciergnon verbond.

De Lessevallei: Een Paradijs voor Mountainbiken Begin je mountainbikeavontuur in de schilderachtige omgeving van Houyet, en volg de uitdagende paden langs de Lessevallei. Omringd door weelderige begroeiing en met de rivier de Lesse en L’Iwoigne als trouwe metgezellen, is elke pedaalslag een ontdekking van natuurlijke pracht. Het gevarieerde terrein van de Lessevallei biedt zowel beginnende als ervaren mountainbikers een opwindende uitdaging.

“La Route de la Reine”: Historische Verbinding tussen Kastelen De betoverende “La Route de la Reine” vormde ooit de verbindingsweg tussen het majestueuze Château d’Ardenne en het imposante Kasteel van Ciergnon. Terwijl je over deze historische route mountainbiked, voel je de echo’s van een tijdperk waarin koninklijke pracht en praal deze paden domineerden. De route slingert door de bossen en opent verrassende vergezichten over het Ardense landschap.

Château d’Ardenne en Kasteel van Ciergnon: Historische Juwelen Tijdens je tocht kom je langs het park van het afgebrande Château d’Ardenne, omgeven door weelderige tuinen en getuige van een rijke geschiedenis. Neem even de tijd om de resten van historische pracht van dit koninklijk kasteel op te zoeken voordat je je reis vervolgt.

De Route de la Reine brengt je uiteindelijk naar de Kasteelhoeve van Fenffe, een indrukwekkend bouwwerk dat eveneens doordrenkt is met koninklijke historie. Omringd door beboste heuvels vormt dit kasteel een majestueuze afsluiting van je mountainbike-avontuur.

Mountainbiken langs “La Route de la Reine” is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een reis door de tijd en de natuurlijke schatten van de Ardennen. Ervaar de adembenemende vergezichten en koninklijke grandeur tijdens deze onvergetelijke tocht.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1033061313?ref=wtd&share_token=agv4qQntpPxlrOh7NxGRUvntVoEf4akIf4xcuSm2eV1cPaBFnA

Mountainbiken in de Ardennen: Ontdek de Lessevallei, de Aiguilles de Chaleux en het Kasteel van Vêves

Diep verscholen in de weelderige Ardense bossen biedt de Lessevallei een idyllisch decor voor avontuurlijke mountainbikers. Deze regio, doordrenkt met natuurlijke pracht en historische schatten, onthult adembenemende mountainbiketrails langs de imposante rotsformaties van de Aiguilles de Chaleux en het majestueuze Kasteel van Vêves.

Lessemeanders: Mountainbike-adrenaline in de Lessevallei Start je mountainbike-avontuur in het pittoreske dorpje Gendron en laat je leiden door de mountainbikepaden die de Lessevallei doorkruisen. De glooiende heuvels en kronkelende rivier vormen het ideale terrein voor zowel beginners als ervaren mountainbikers. Adem de frisse Ardense lucht in terwijl je de uitdagende mountainbiketrails volgt, omgeven door de serene schoonheid van de natuur.

Aiguilles de Chaleux: Rotsachtige Pracht Een hoogtepunt van je mountainbiketocht zijn ongetwijfeld de imposante Aiguilles de Chaleux, indrukwekkende rotsformaties die als wachters langs de Lesse staan. Bereik deze natuurlijke wonderen via avontuurlijke paden en geniet van panoramische uitzichten over de vallei. Daal van het uitzichtspunt bovenaan de rotsen af naar de Lesse en bewonder Les aiguilles de Chaleux vanaf de oevers van de rivier. Hier kan je gerust een pauze nemen om even te zwemmen in de Lesse.

Kasteel van Vêves: Historische Grandeur Terwijl je door de dichte bossen mountainbiked, doemt in de verte het betoverende Kasteel van Vêves op. Met zijn torenspitsen en middeleeuwse grandeur lijkt het kasteel uit een sprookje te zijn gekomen. Neem even de tijd om de historische pracht te bewonderen en jezelf onder te dompelen in de rijke geschiedenis van de regio.

De combinatie van uitdagende mountainbiketrails, historische bezienswaardigheden en natuurlijke pracht maakt deze mountainbiketocht tot een onvergetelijke ervaring.Mountainbiken in de Ardennen, langs de Lessevallei, Aiguilles de Chaleux en het Kasteel van Vêves, biedt niet alleen een sportieve uitdaging maar ook een reis door adembenemende landschappen en rijke geschiedenis. Laat de mountainbikewielen draaien en ontdek de verborgen schatten van dit betoverende stukje België.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1390506716?ref=wtd&share_token=aYj5d1uYzdn4I48WMg3MGcU1L9T3b4QMPML0eJ1dK6AMh7oOQ9

Mountainbiken in de Ardennen: Verken de Schilderachtige dalen van Condroz en het Pittoreske Foy-Notre-Dame

In de betoverende Ardennen, waar glooiende heuvels en slingerende rivieren samenkomen, onthult de regio van Condroz een waar paradijs voor mountainbikers. Een avontuurlijke mountainbiketocht langs de pittoreske dalen en charmante dorpjes zoals Foy-Notre-Dame belooft niet alleen adembenemende landschappen maar ook een ontmoeting met de authentieke charme van de streek.

Condroz: Rotspartijen en Groene Heuvels Vertrek met je mountainbike vanuit het schilderachtige dorpje ‘Gendron’ in de Condroz en laat je leiden door de uitgestrekte dalen. Dit gebied is niet alleen een speeltuin voor mountainbikers, maar ook een visueel feest voor liefhebbers van natuurschoon.

Foy-Notre-Dame: Charmant Dorpsgezicht Tijdens je tocht doemt het pittoreske dorpje Foy-Notre-Dame op, als een verborgen juweel in het Condroz-landschap. Met zijn charmante huizen, smalle straatjes en authentieke sfeer lijkt het dorpje rechtstreeks uit een ansichtkaart te zijn geplukt. Neem de tijd om de rustieke charme van Foy-Notre-Dame in je op te nemen.

Dalende en Stijgende mountainbiketrails: Uitdaging en Beloning De dalen van Condroz bieden niet alleen aangename afdalingen, maar ook uitdagende klimmetjes die beloond worden met spectaculaire uitzichten. De kronkelende mountainbikepaden leiden je door beboste gebieden, langs kabbelende beekjes en open velden. Het is een aaneenschakeling van natuurlijke variatie die elke pedaalslag de moeite waard maakt.

Mountainbiken in de Ardennen, langs de dalen van Condroz en het pittoreske Foy-Notre-Dame, is een harmonieuze mix van avontuur en ontdekking. Laat de banden van je mountainbike het verhaal vertellen van dit betoverende stukje België, waar de natuurlijke pracht en historische charme hand in hand gaan.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1033880670?ref=wtd&share_token=aAwPXOJPk2LxtjCcHFhE2Dyj9HABhza5EsBzHT6VpkF5kZoAFE

Mountainbiken in de Ardennen: Koninklijk Erfgoed en Hoogtesprong naar Mont-Gauthier

In het hart van de Ardennen, waar weelderige bossen en historische pracht samenkomen, nodigt een opwindende mountainbiketocht langs de koninklijke kastelen van Fenffe en Ciergnon je uit om de adembenemende hoogtes van het hoogstgelegen dorp in de regio, Mont-Gauthier, te verkennen per mountainbike.

Start met je mountainbike bij het Koninklijk Kasteel van Ciergnon: Je mountainbikeavontuur begint aan de voet van het koninklijk kasteel van Ciergnon, waar majestueuze architectuur samensmelt met natuurlijke schoonheid. Fiets langs beboste paden en kronkelende wegen terwijl de contouren van deze koninklijke schatten je mountainbikereis begeleiden. Pauzeer even om de geschiedenis van deze monumenten in je op te nemen voordat je verder fietst.

Adrenaline op de Mountainbiketrails: De mountainbikepaden leiden je door dichte bossen en open velden, waar elke pedaalslag een ontdekking is van de gevarieerde Ardense omgeving. Technische mtb-afdalingen en uitdagende klimmetjes bieden een opwindende mix voor zowel ervaren mountainbikers als nieuwkomers in deze sport. Onderweg word je getrakteerd op schilderachtige vergezichten over de valleien en de glooiende heuvels van de Ardennen.

Mont-Gauthier: Mountainbiken op de top van de Ardennen: Terwijl je je een weg baant door het uitdagende terrein, bereik je uiteindelijk het hoogstgelegen dorp van de streek, Mont-Gauthier. Dit pittoreske dorp, rustend op de top van de heuvels, beloont je mtb-inspanningen met een panoramisch uitzicht dat de schoonheid van de Ardennen op zijn best laat zien. Bewonder de sfeer van dit hooggelegen toevluchtsoord en geniet van een welverdiende rustpauze voordat je aan de afdaling begint.

Mountainbiken langs de koninklijke kastelen van Fenffe en Ciergnon naar het hoogstgelegen dorp van de streek, Mont-Gauthier, is een epische reis door tijdloze schoonheid en koninklijke grandeur. Laat je mountainbike de gids zijn naar deze hoogtes, waar de natuurlijke pracht en historische pracht hand in hand gaan.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318732531?ref=wtd&share_token=ajjbVpbv02A8ZKJ29doqh3Hl5TC0ev2SmYcOtoS47J8JFJKxVt


Mountainbiken in de Ardennen: Uitdagende Klim naar Furfooz, via Foy-Notre-Dame en Technische Afdaling via Single Tracks

In de adembenemende Ardennen, waar weelderige bossen en schilderachtige valleien samensmelten, biedt een mountainbiketocht met een opwindende mtb-klim naar Foy-Notre-Dame en een afdaling langs technische single tracks een avontuur dat zowel beginners als ervaren mountainbikers zal betoveren.

Mountainbikeklim uit de Vallei: Je mountainbike-avontuur begint in de vallei, omringd door de rust van de natuur en het ruisen van kabbelende beekjes. Laat de vallei achter je terwijl je je een weg baant omhoog, waarbij de paden geleidelijk aan uitdagender worden. De mtb-klim biedt een perfecte gelegenheid om je krachten te testen terwijl je geniet van de gevarieerde flora en fauna van de Ardennen.

Aankomst in Furfooz en fiets door naar Foy-Notre-Dame: Pittoresk en Authentiek: Na de uitdagende klim bereik je het pittoreske dorpje Foy-Notre-Dame. Laat je betoveren door de charmante huizen, de smalle straatjes en de authentieke sfeer van dit dorp dat lijkt te zijn bevroren in de tijd. Een welverdiende rustpauze in dit idyllische decor biedt de kans om de lokale cultuur en geschiedenis te absorberen voordat je je klaarmaakt voor de mtb-afdaling.

Technische mountainbike Single Tracks: Adrenaline en Vaardigheid: Laat de remmen los en begin aan de technische afdaling naar Gendron Gare, langs de single tracks die de Ardennen te bieden hebben. Smalle mtb-paden slingeren door het dichte bos, en scherpe bochten en uitdagende obstakels dagen je vaardigheden uit. Het is een mtb-afdaling die zowel concentratie als controle vereist, maar tegelijkertijd een ongeëvenaarde kick van adrenaline biedt.

Mountainbiken in de Ardennen, met een uitdagende mtb-klim naar Furfooz, via Foy-Notre-Dame en een technische afdaling langs single tracks, belooft een onvergetelijk mtb-avontuur. Laat je meeslepen door de natuurlijke pracht en de opwinding van de trails terwijl je je mountainbikevaardigheden naar nieuwe hoogten brengt.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1368715886?ref=wtd&share_token=ajfKWfPMfg90dprK9YXoxEcZWg2RekgaP9HePfTJQ0ecg2LA7D

Mountainbiken in de Ardennen: Koninklijk Erfgoed in de Sporen van onze koningen

Ontdek het koninklijke verleden van Houyet tijdens een opwindende mountainbiketocht door de adembenemende Ardennen. Deze mountainbikeroute voert je langs historische parels zoals de kastelen van Ardenne, Fenffe en Ciergnon, maar ook langs intrigerende locaties zoals Le Tombe du Loup, waar Leopold II de laatste Belgische wolf neerhaalde, en de kasteelhoeves van de koninklijke schenking.

Start je mountainbiketocht te Houyet, bij de Kastelen van Ardenne: De reis begint bij de het park van het majestueuze kasteleel van Ardenne, dat jammer genoeg afbrandde in 1970. Terwijl je langs de paden fietst, word je omringd door de tijdloze sfeer van deze historische monumenten. De uitgestrekte tuinen en geheimzinnige bruggen en waterpartijen bieden een indrukwekkend begin van je mountainbiketocht.

Fenffe en Ciergnon: Koninklijke Residenties: Mountainbike verder door weelderige bossen en laat de kasteleelhoeve van Fenffe en het kasteel van Ciergnon opdoemen aan de horizon. Deze koninklijke residenties getuigen van een verleden doordrenkt van koninklijke allure en zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Houyet. Neem even de tijd om de grandeur van deze landgoederen te bewonderen voordat je verder mountainbiked.

Le Tombe du Loup: Historische Ontmoetingsplaats: Een bijzondere stop op je mountainbikeroute is Le Tombe du Loup, waar Leopold II de laatste Belgische wolf neerschoot. Deze historische plek biedt niet alleen een fascinerend inzicht in de geschiedenis van de koninklijke jacht, maar ook een kans om de natuurlijke pracht van de Ardennen te waarderen.

Kasteelhoeves van de Koninklijke Schenking: Authentiek Platteland: Ontdek de charme van het Ardense platteland terwijl je langs de kasteelhoeves van de koninklijke schenking mountainbiked. Deze majestueuse boerderijen weerspiegelen de eeuwenoude relatie tussen koninklijk bezit en het lokale leven. Geniet van de rustige sfeer terwijl je langs de glooiende heuvels fietst.

Mountainbiken in de Ardennen, langs het koninklijk erfgoed van Houyet, brengt niet alleen een fysieke uitdaging met zich mee maar ook een reis door de tijd, waar koninklijke pracht en de natuurlijke pracht van de Ardennen harmonieus samenkomen. Laat de paden je gids zijn door dit koninklijke verleden en ontdek de verborgen schatten van Houyet.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318717175?ref=wtd&share_token=aMYv6jhLHWuFgT3evugUG2VZPpIXvbVU4SqAOyffXLKluTtQU4

Mountainbiken in de Ardennen: Langs de Lesse en de Maas naar het Schilderachtige Dinant

Ontdek de prachtige natuur en de schilderachtige steden van de Ardennen tijdens een opwindende mountainbiketocht langs de kronkelende paden van de Lesse en de majestueuze Maas, tot aan het pittoreske Dinant. Deze mountainbikeroute biedt een mix van avontuurlijke trails, serene rivieroevers en een boeiend historisch landschap.

Mountainbiken Langs de Lesse: Een Natuurlijk Avontuur: Je mountainbike-avontuur loopt langs de oevers van de Lesse, een schilderachtige rivier die door beboste valleien en rotsachtige kloven meandert. Fiets langs de uitdagende paden, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Ardennen. De Lesse biedt niet alleen technische secties maar ook rustige stukken langs het water, waardoor je het beste van beide werelden ervaart.

Op Weg naar Dinant via de Maas: Terwijl je verder mountainbiked, leidt de mtb-route je langs de majestueuze Maas. De uitgestrekte oevers van de Maas onthullen een gevarieerd landschap, van groene weilanden tot imposante kliffen. De Maas fungeert als je gids terwijl je je een weg baant door historische steden en dorpen langs de rivieroever.

Afdalen naar Dinant: Adembenemend Uitzicht: Bereik het hoogtepunt van je mountainbiketocht terwijl je afdaalt naar het charmante Dinant. Met zijn kleurrijke huizen die tegen de rotsen aan lijken te zijn geplakt en de imposante Citadel die hoog boven de stad uittorent, biedt Dinant een spectaculaire aankomst. De afdaling biedt niet alleen een spannend einde van je mountainbikerit maar ook onvergetelijke vergezichten over de Maasvallei.

Historische Tussenstops: Onderweg mountainbike je langs historische bezienswaardigheden, waaronder oude kastelen, sfeervolle stadjes en de charmante abdij van Leffe. Neem de tijd om te pauzeren, de lokale geschiedenis te absorberen en te genieten van de rustieke sfeer van de regio.

Mountainbiken langs de Lesse en de Maas naar Dinant is niet alleen een sportieve uitdaging maar ook een ontdekkingsreis door de diverse landschappen en rijke geschiedenis van de Ardennen. Laat je mountainbike je gids zijn terwijl je dit prachtige stukje België verkent.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318708268?ref=wtd&share_token=apCgmXhUpdwo6of6Jfolz48vieWHptynFGo0pVeqLT6dQLdxHF

Mountainbiken in de Ardennen: Kasteel van Vêves en het Schilderachtige Celles: één van de mooiste dorpjes van Wallonië.

Stap op je mountainbike en laat je leiden door de betoverende paden van de Ardennen, langs het imposante Kasteel van Vêves en het charmante dorpje Celles. Deze mountainbikeroute belooft niet alleen avontuurlijke mtb-trails maar ook een reis door historische pracht en een van de mooiste dorpjes van Wallonië.

Mountainbikes langs het Kasteel van Vêves: Koninklijke Glorie in het Groen: De mountainbiketocht begint bij het Kasteel van Vêves, een juweel van middeleeuwse grandeur temidden van weelderige bossen. Mountainbike over de kronkelende paden die naar dit majestueuze kasteel leiden, bewonder de torens en grachten, en laat je meeslepen door de geschiedenis van deze indrukwekkende vesting. Het Kasteel van Vêves biedt niet alleen een visuele traktatie maar ook een startpunt vol koninklijke pracht.

Mountainbike door Celles: Schilderachtig Dorpje van Wallonië: Mountainbike verder door beboste gebieden en bereik het pittoreske Celles, bekend als een van de mooiste dorpjes van Wallonië. De smalle straatjes, met kinderkopjes geplaveide steegjes en karakteristieke huizen maken Celles een charmante tussenstop op je mountainbikeroute. Verken het dorpsplein, bewonder de oude kerk, en geniet van de authentieke sfeer die Celles te bieden heeft.

Mountainbiken door de Natuur: Uitdagende Trails en Groene Landschappen: Terwijl je mountainbiked, onthult de omgeving van het Kasteel van Vêves en Celles een gevarieerd landschap. Van technische mountainbiketrails tot ontspannen paden langs de Lesse-rivier, deze tocht biedt voor elk wat wils. De groene heuvels en bosrijke omgeving vormen het ideale terrein voor een onvergetelijke mountainbike-ervaring.

Mountainbiken langs het Kasteel van Vêves en het schilderachtige dorpje Celles is niet alleen een sportieve activiteit maar ook een culturele ontdekkingstocht. Laat je mountainbike de brug zijn tussen de middeleeuwse grandeur van Vêves en de tijdloze charme van Celles in het hart van de prachtige Ardennen.

Fietsverhuur in de Ardennen: Ardenne Vélos!

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318701974?ref=wtd&share_token=aPe0URaJb1XAzKy2o6zwNxK5Q8MvmHvn7hw5KPK56369id7bMD

Mountainbiken in de Ardennen: Sensationele mountainbiketracks in de Lessevallei

Laat je adrenaline stromen terwijl je de uitdagende singletracks van de Lessevallei bedwingt tijdens een onvergetelijke mountainbike-avontuur in de prachtige Ardennen. Dit is geen gewone mountainbiketocht; het is een reis door weelderige bossen, over kronkelende paden, en langs de schilderachtige Lesse-rivier, waar elke pedaalslag een nieuwe uitdaging biedt.

Begin je mountainbikeavontuur in de Lessevallei: Start je mountainbike-avontuur in de Lessevallei, omringd door groene heuvels en het rustgevende geluid van stromend water. De singletracks in dit gebied bieden een gevarieerd terrein, van technische beklimmingen tot razendsnelle afdalingen, en laten je genieten van de ongerepte natuur van de Ardennen.

Uitdagende mountainbike singletracks: De singletracks langs de Lesse dagen elke mountainbiker uit met hun technische secties, snelle bochten en natuurlijke obstakels. Dit terrein is ideaal voor degenen die willen proeven van een technisch mtb-parcours terwijl ze worden omringd door de adembenemende schoonheid van de vallei.

Panoramische Uitzichten: Beloningen op Hoogte: De mountainbikeroute brengt je naar hoger gelegen gebieden, waar je wordt beloond met adembenemende panoramische uitzichten over de Lessevallei. Stop even, neem een diepe adem, en laat de schoonheid van de Ardennen op je inwerken voordat je je stort in de volgende uitdagende afdaling.

Mountainbiken langs de singletracks in de Lessevallei is niet alleen een sportieve prestatie, maar ook een kans om de natuurlijke pracht van de Ardennen op een unieke manier te ervaren. Laat je mountainbike je gids zijn terwijl je jezelf uitdaagt op deze opwindende paden in het hart van de Ardennen.

Ardenne Vélos: Fietsverhuur en Mountainbike Avonturen in de Ardennen

Welkom bij Ardenne Vélos, jouw toegangspoort tot opwindende mountainbike- en fietsavonturen in de prachtige Ardennen! Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een actieve en plezierige fietsdag in de natuur, onze fietsverhuurservices zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Ontdek de Vrijheid van een Mountainbike huren: Bij Ardenne Vélos begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van mountainbiken in de Ardennen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige mountainbikes aan, klaar om je mee te nemen op spannende mountainbikepaden, glooiende heuvels en schilderachtige routes. Met ons assortiment huurfietsen kun je kiezen uit verschillende modellen en maten, zodat je de perfecte mountainbike of trekkingfiets voor jouw avontuur kunt vinden.

Een fiets huren? Eenvoudig Reserveren en Ophalen: Onze fietsverhuurservices zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten. Reserveer je mtb eenvoudig online via onze gebruiksvriendelijke website of neem contact op met ons mountainbikeverhuurpunt. Bij aankomst zorgen we ervoor dat je MTB of trekkingfiets klaarstaat, aangepast aan jouw specificaties, zodat je direct op pad kunt gaan en kunt genieten van je mountainbiketocht.

Klantgerichte Service bij het huren van een mountainbike: Bij Ardenne Vélos staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige personeel staat klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie over de beste mountainbikeroutes, terreinadvies en tips voor een veilige en plezierige fietstocht. We streven ernaar om jouw mountainbikeervaring in de Ardennen onvergetelijk te maken.

Inclusieve Diensten bij mountainbikeverhuur: Naast hoogwaardige huurmountainbikes bieden we ook een scala aan aanvullende diensten om jouw avontuur compleet te maken. Of je nu beschermende uitrusting zoals mountainbikehelmen en handschoenen nodig hebt, of als je technische ondersteuning of reparaties tijdens je rit nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Veiligheid en Onderhoud bij de verhuur van mountainbikes: Bij Ardenne Vélos nemen we veiligheid serieus. Onze mountainbikes worden na elke rit geïnspecteerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen. We voorzien ook in de nodige veiligheidsuitrusting en geven je richtlijnen voor veilig fietsen in de Ardennen. Een herstelset wordt bij elke mountainbikeverhuur meegeleverd.

Kies voor de huur van een mountainbike voor Ardenne Vélos, een onvergetelijke mountainbikeervaring in de prachtige Ardennen gegarandeerd. Of je nu solo gaat, met vrienden, of als gezinsuitje, wij hebben de perfecte huurmountainbike en services voor jouw avontuur. Huur een fiets, verken de natuur en beleef de Ardennen op een geheel nieuwe manier met Ardenne Vélos!

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318715198?ref=wtd&share_token=an3jIjNUgHGh1cGvNvau8Vm1mKAaLuLrSc4Cw67cTL7uT9gIlD

Mountainbiken in de Ardennen: Verkenning van de Ruwe Condroz en Schilderachtige Dorpjes van ‘Val de Lesse’

Stap op je mountainbike en laat je betoveren door de prachtige boswegen van de ruige Condroz en de charmante dorpen langs het Val de Lesse. Deze tocht biedt een perfecte balans tussen avontuurlijke mountainbiketrails door weelderige bossen en het ontdekken van de idyllische charme van de schilderachtige dorpen in de Lessevallei.

Ruige Condroz: Mountainbikeavontuur op Boswegen: De ruwe Condroz onthult een wildere kant van de Ardennen, met uitdagende boswegen die je uitnodigen voor een adrenaline-pompende mountainbikerit. Door dichte bossen en over kronkelende paden, navigeer je door het ruige terrein van de Condroz, waar elke bocht een nieuwe ontdekking belooft. De gevarieerde flora en fauna omringen je terwijl je je een weg baant door deze ongerepte natuur.

Mountainbike langs de Lesse: Idyllische Dorpjes: Na het doorkruisen van de ruwe Condroz, leidt de mountainbikeroute je langs de pittoreske dorpen in het Val de Lesse. Deze charmante plaatsen stralen een tijdloze sfeer uit, met traditionele architectuur en vriendelijke gemeenschappen. Ontdek verborgen juweeltjes terwijl je door geplaveide straten mountainbiked en geniet van het rustige ritme van het dorpsleven.

Adembenemende Uitzichten: Toppen en Dalen: Deze mountainbiketocht neemt je mee naar adembenemende hoogtes, waar je beloond wordt met panoramische uitzichten over de valleien van de Lesse. Fiets met opwinding naar de top en laat je betoveren door de uitgestrekte vergezichten voordat je je stort in de technische mtb-afdalingen die de Condroz te bieden heeft.

Culinaire Ontdekkingen: Dorpse Gastvrijheid: Neem de tijd om te pauzeren in de gezellige dorpscafés en lokale eetgelegenheden. Proef van de regionale lekkernijen en laat je verwennen door de gastvrijheid van de inwoners. De culinaire ontdekkingen dragen bij aan de totale ervaring van deze mountainbiketocht.

Praktische Tips voor de mountainbiker: Natuurbehoud en Respect: Respecteer de natuurlijke omgeving door op de aangegeven paden te mountainbiken en lokale regels te volgen. Draag beschermende uitrusting en zorg ervoor dat je mountainbike in goede staat is. Door bewust om te gaan met de natuur draag je bij aan het behoud van deze prachtige regio.

Mountainbiken in de Ardennen, langs de mooie boswegen van de ruwe Condroz en door de pittoreske dorpen van het Val de Lesse, is een reis door adembenemende landschappen en authentieke charme. Laat je mountainbike de sleutel zijn tot dit avontuur in het hart van de Ardennen.

Ardenne Vélos: Fietsverhuur en Mountainbike Avonturen in de Ardennen

Welkom bij Ardenne Vélos, jouw toegangspoort tot opwindende mountainbike- en fietsavonturen in de prachtige Ardennen! Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een actieve en onvergetelijke mountainbikedag in de natuur, onze fietsverhuurservices zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Ontdek de Vrijheid van een Mountainbike huren: Bij Ardenne Vélos begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van mountainbiken in de Ardennen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige mountainbikes aan, klaar om je mee te nemen op spannende mountainbikepaden, glooiende heuvels en schilderachtige routes. Met ons assortiment huurfietsen kun je kiezen uit verschillende mtb-modellen en maten, zodat je de perfecte mountainbike of trekkingfiets voor jouw mtb-avontuur kunt vinden.

Een fiets huren? Eenvoudig Reserveren en Ophalen: Onze fietsverhuurservices zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten. Reserveer je mtb eenvoudig online via onze gebruiksvriendelijke website of neem contact op met ons mountainbikeverhuurpunt. Bij aankomst zorgen we ervoor dat je MTB of trekkingfiets klaarstaat, aangepast aan jouw specificaties, zodat je direct op pad kunt gaan en kunt genieten van je mountainbiketocht.

Klantgerichte Service bij het huren van een mountainbike: Bij Ardenne Vélos staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige personeel staat klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie over de beste mountainbikeroutes, terreinadvies en tips voor een veilige en avontuurlijke fietstocht. We streven ernaar om jouw mountainbikeervaring in de Ardennen onvergetelijk te maken.

Inclusieve Diensten bij mountainbikeverhuur: Naast hoogwaardige huurmountainbikes bieden we ook een scala aan aanvullende diensten om jouw avontuur compleet te maken. Of je nu beschermende uitrusting zoals mountainbikehelmen en handschoenen nodig hebt, of als je technische ondersteuning of reparaties tijdens je rit nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Veiligheid en Onderhoud bij de verhuur van mountainbikes: Bij Ardenne Vélos nemen we veiligheid serieus. Onze mountainbikes worden na elke mtb-rit geïnspecteerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen. We voorzien ook in de nodige veiligheidsuitrusting en geven je richtlijnen voor veilig fietsen in de Ardennen. Een herstelset wordt bij elke mountainbikeverhuur meegeleverd.

Kies voor de huur van een mountainbike voor Ardenne Vélos, een onvergetelijke mountainbikeervaring in de prachtige Ardennen gegarandeerd. Of je nu solo gaat, met vrienden, of als gezinsuitje, wij hebben de perfecte huurmountainbike en services voor jouw avontuur. Huur een fiets, verken de natuur en beleef de Ardennen op een geheel nieuwe manier met Ardenne Vélos!

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1394796027?ref=wtd&share_token=aVGXF0Htin9injN87RknuTcFu0ofV8b8LeGhaCpq7yerV8Jg4d

Mountainbiken langs comfortabele boswegen met enkele klimmen in de Ardennen: Een Serene maar toch sportieve, lange tocht van de Ruwe Condroz naar de hoger gelegen Plateaus van de Famenne.

Voor wie op zoek is naar een langere mountainbiketocht zonder technische uitdagingen, biedt deze route een ontspannen en schilderachtige fietstocht vanuit de ruwe Condroz-vallei naar de plateaus van de Famenne. Deze mountainbiketocht belooft niet alleen serene bospaden maar ook de mogelijkheid om de lokale fauna, zoals herten of everzwijnen, te ontmoeten.

Vertrekpunt van de mountainbiketocht in de Ruwe Condroz-vallei: De tocht begint te Houyet in de ruige Condroz-vallei, waar weelderige bossen en glooiende heuvels het decor vormen. Fiets langs brede bospaden, omringd door het rustgevende geluid van fluitende vogels en ruisende bladeren. Hier zijn geen technische uitdagingen; alleen zachte paden die je uitnodigen om te genieten van de rit.

Klim naar de Plateaus van de Famenne: Terwijl je de Condroz-vallei verlaat, voert de mountainbikeroute je geleidelijk naar de hoger gelegen plateaus van de Famenne. De beklimmingen zijn soms intens. De open plateaus bieden een prachtig uitzicht op uitgestrekte landschappen en schilderachtige dorpjes in de verte.

Ontmoeting met de Natuur: Herten en Everzwijnen: Met een vleugje geluk kun je tijdens je mountainbikerit door de Ardennen getuige zijn van de lokale fauna. Herten die zich in de nabijgelegen velden grazen of nieuwsgierige everzwijnen die zich in de schaduw van de bomen verschuilen, voegen een extra dimensie toe aan deze ontspannen mountainbiketocht.

Panoramische Uitzichten: Geniet van de Stilte: Bovenop de Famenne-plateaus kun je genieten van panoramische uitzichten over het weidse landschap. Laat de stilte van de natuur tot je doordringen terwijl je uitkijkt over de heuvels en dalen die zich voor je uitstrekken. Neem de tijd om te pauzeren, de frisse Ardense lucht in te ademen en te genieten van de rust.

Praktische Tips: Natuurbewustzijn en Rustig Tempo: Respecteer de natuurlijke omgeving door op de aangegeven mountainbikepaden te blijven en lokale flora en fauna met zorg te behandelen. Fiets in een rustig tempo en laat de natuurlijke schoonheid van de Ardennen op een ontspannen manier tot je doordringen.

Deze mountainbiketocht van de ruwe Condroz naar de plateaus van de Famenne biedt een ideale gelegenheid om de natuurlijke pracht van de Ardennen te ervaren zonder de druk van technische moeilijkheden.

Ardenne Vélos: Fietsverhuur en Mountainbike Avonturen in de Ardennen

Welkom bij Ardenne Vélos, jouw toegangspoort tot opwindende mountainbike- en fietsavonturen in de prachtige Ardennen! Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een actieve en onvergetelijke mountainbikedag in de natuur, onze fietsverhuurservices zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Ontdek de Vrijheid van een Mountainbike huren: Bij Ardenne Vélos begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van mountainbiken in de Ardennen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige mountainbikes aan, klaar om je mee te nemen op spannende mountainbikepaden, glooiende heuvels en schilderachtige routes. Met ons assortiment huurfietsen kun je kiezen uit verschillende mtb-modellen en maten, zodat je de perfecte mountainbike of trekkingfiets voor jouw mtb-avontuur kunt vinden.

Een fiets huren? Eenvoudig Reserveren en Ophalen: Onze fietsverhuurservices zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten. Reserveer je mtb eenvoudig online via onze gebruiksvriendelijke website of neem contact op met ons mountainbikeverhuurpunt. Bij aankomst zorgen we ervoor dat je MTB of trekkingfiets klaarstaat, aangepast aan jouw specificaties, zodat je direct op pad kunt gaan en kunt genieten van je mountainbiketocht.

Klantgerichte Service bij het huren van een mountainbike: Bij Ardenne Vélos staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige personeel staat klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie over de beste mountainbikeroutes, terreinadvies en tips voor een veilige en avontuurlijke fietstocht. We streven ernaar om jouw mountainbikeervaring in de Ardennen onvergetelijk te maken.

Inclusieve Diensten bij mountainbikeverhuur: Naast hoogwaardige huurmountainbikes bieden we ook een scala aan aanvullende diensten om jouw avontuur compleet te maken. Of je nu beschermende uitrusting zoals mountainbikehelmen en handschoenen nodig hebt, of als je technische ondersteuning of reparaties tijdens je rit nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Veiligheid en Onderhoud bij de verhuur van mountainbikes: Bij Ardenne Vélos nemen we veiligheid serieus. Onze mountainbikes worden na elke mtb-rit geïnspecteerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen. We voorzien ook in de nodige veiligheidsuitrusting en geven je richtlijnen voor veilig fietsen in de Ardennen. Een herstelset wordt bij elke mountainbikeverhuur meegeleverd.

Kies voor de huur van een mountainbike voor Ardenne Vélos, een onvergetelijke mountainbikeervaring in de prachtige Ardennen gegarandeerd. Of je nu solo gaat, met vrienden, of als gezinsuitje, wij hebben de perfecte huurmountainbike en services voor jouw avontuur. Huur een fiets, verken de natuur en beleef de Ardennen op een geheel nieuwe manier met Ardenne Vélos!

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318705442?ref=wtd&share_token=aDM36StSvOHQxw1j2Oj2opnn8iIME4dNJDnqKlCq4b8L9g5mrw

Mountainbiken in de Ardennen: Verkenning van het Zuiden van ‘Val de Lesse’ met veel Technische Singletracks.

Een mountainbike met een goede afmontage en een verende vork van goede kwaliteit zijn aangeraden voor dit circuit.

Laat je mountainbike de poort zijn tot avontuur terwijl je het zuiden van Val de Lesse ontdekt, een gebied doordrenkt met natuurlijke schoonheid en uitdagende terreinen. Via technische mtb-singletracks overwin je zowel steile klimmen als opwindende afdalingen, waardoor deze mountainbiketocht een onvergetelijke reis wordt voor de liefhebbers van technisch uitdagende trails.

Startpunt in het Zuidelijk Val de Lesse: Je mountainbike-avontuur begint te Houyet of Gendron, in het centrum van Val de Lesse, waar beboste heuvels en kronkelende mountainbikepaden wachten om ontdekt te worden. De natuurlijke pracht van dit gebied biedt een adembenemend decor voor je mountainbikerit. Stap op je mountainbike en laat je meevoeren door de opwindende trails die voor je liggen.

Technische mountainbike singletracks: Uitdagende Terreinen: De route is doordrenkt met technische singletracks die zowel je vaardigheden als doorzettingsvermogen zullen testen. Steile mtb-klimmen dagen je uit om je kracht en uithoudingsvermogen aan te spreken, terwijl de afdalingen technisch vernuft en controle vereisen. Elke bocht opent een nieuwe uitdaging, waardoor je volledig opgaat in de adrenaline van de mountainbikerit.

Overwin Steile Klimmen: Adembenemende Uitzichten: Tijdens de steile klimmen word je beloond met adembenemende uitzichten over Val de Lesse en het omringende landschap. De inspanning om de hoogte te overwinnen wordt verzacht door de beloning van panoramische vergezichten, waardoor je de natuurlijke pracht van de Ardennen in volle glorie kunt bewonderen.

Opwindende Afdalingen: Technisch mountainbike meesterschap: De afdalingen vormen het hoogtepunt van technisch meesterschap. Snelheid, controle en precisie zijn essentieel terwijl je naar beneden fietst over smalle paden en uitdagende afdalingen. Laat je meevoeren door de opwinding van de afdalingen terwijl je de uitdagende terreinen van Val de Lesse verkent.

Praktische Tips: Veiligheid en Respect voor de Natuur: Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent met de juiste uitrusting, inclusief beschermende kleding en helm. Respecteer de natuurlijke omgeving door op de aangegeven paden te blijven en flora en fauna met zorg te behandelen. Een bewuste benadering van de omgeving draagt bij aan het behoud van dit prachtige stukje Ardennen.

Mountainbiken in het zuiden van Val de Lesse via technische singletracks belooft niet alleen een fysieke uitdaging maar ook een diepere connectie met de ongerepte natuur van de Ardennen. Laat je mountainbike de sleutel zijn tot dit avontuurlijke en technische meesterwerk in het hart van de Ardennen.

Ardenne Vélos: Fietsverhuur en Mountainbike Avonturen in de Ardennen

Welkom bij Ardenne Vélos, jouw toegangspoort tot opwindende mountainbike- en fietsavonturen in de prachtige Ardennen! Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een actieve en onvergetelijke mountainbikedag in de natuur, onze fietsverhuurservices zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Ontdek de Vrijheid van een Mountainbike huren: Bij Ardenne Vélos begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van mountainbiken in de Ardennen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige mountainbikes aan, klaar om je mee te nemen op spannende mountainbikepaden, glooiende heuvels en schilderachtige routes. Met ons assortiment huurfietsen kun je kiezen uit verschillende mtb-modellen en maten, zodat je de perfecte mountainbike of trekkingfiets voor jouw mtb-avontuur kunt vinden.

Een fiets huren? Eenvoudig Reserveren en Ophalen: Onze fietsverhuurservices zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten. Reserveer je mtb eenvoudig online via onze gebruiksvriendelijke website of neem contact op met ons mountainbikeverhuurpunt. Bij aankomst zorgen we ervoor dat je MTB of trekkingfiets klaarstaat, aangepast aan jouw specificaties, zodat je direct op pad kunt gaan en kunt genieten van je mountainbiketocht.

Klantgerichte Service bij het huren van een mountainbike: Bij Ardenne Vélos staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige personeel staat klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie over de beste mountainbikeroutes, terreinadvies en tips voor een veilige en avontuurlijke fietstocht. We streven ernaar om jouw mountainbikeervaring in de Ardennen onvergetelijk te maken.

Inclusieve Diensten bij mountainbikeverhuur: Naast hoogwaardige huurmountainbikes bieden we ook een scala aan aanvullende diensten om jouw avontuur compleet te maken. Of je nu beschermende uitrusting zoals mountainbikehelmen en handschoenen nodig hebt, of als je technische ondersteuning of reparaties tijdens je rit nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Veiligheid en Onderhoud bij de verhuur van mountainbikes: Bij Ardenne Vélos nemen we veiligheid serieus. Onze mountainbikes worden na elke mtb-rit geïnspecteerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen. We voorzien ook in de nodige veiligheidsuitrusting en geven je richtlijnen voor veilig fietsen in de Ardennen. Een herstelset wordt bij elke mountainbikeverhuur meegeleverd.

Kies voor de huur van een mountainbike voor Ardenne Vélos, een onvergetelijke mountainbikeervaring in de prachtige Ardennen gegarandeerd. Of je nu solo gaat, met vrienden, of als gezinsuitje, wij hebben de perfecte huurmountainbike en services voor jouw avontuur. Huur een fiets, verken de natuur en beleef de Ardennen op een geheel nieuwe manier met Ardenne Vélos!

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318734314?ref=wtd&share_token=a142kONMtKvJN9xJ6AY3X0zq3P8Xl1HBi4PxVwmaGKhwzv1c0C


Mountainbiken in de Ardennen: Langs de Rotsen van Freyr en Les Aiguilles de Chaleux, van de Lessevallei tot in Dinant

Stap op je mountainbike en omarm het avontuur terwijl je een opmerkelijke route verkent, langs de imposante rotsen van Freyr en de majestueuze naaldrotsen van Chaleux. Een mountainbikeroute die je meeneemt van het hart van de Lessevallei naar het schilderachtige Dinant.

Startpunt van de mountainbikeroute in het Midden van de Lessevallei: De mountainbiketocht begint in het midden van de Lessevallei, waar weelderige bossen en rustgevende rivieroevers het decor vormen voor een episch mountainbike-avontuur. Laat de rust van de natuur je omringen terwijl je je klaarmaakt om deze uitdagende en schilderachtige mountainbikeroute te verkennen.

Fiets langs de Rotsen van Freyr: Indrukwekkende Geologische Schoonheid: Fiets langs de indrukwekkende rotsen van Freyr, een geologisch wonder dat zich uitstrekt langs de Lesse. De hoge kliffen en steile rotswanden bieden een adembenemend uitzicht en vormen een natuurlijk spektakel dat de mountainbikeroute doordrenkt met een gevoel van ontzag. Baan je een weg langs de mountainbikepaden die langs deze majestueuze rotsen slingeren.

Les Aiguilles de Chaleux: Rotsnaalden van Natuurlijke Pracht: Verderop wachten Les Aiguilles de Chaleux op je, een verzameling indrukwekkende rotsnaalden die uit het water van de Lesse oprijzen. Deze kalkstenen formaties vormen een uniek en schilderachtig gezicht langs je route. Passeer deze rotsnaalden en voel de opwinding van het ontdekken van de natuurlijke pracht van de Ardennen.

Afdaling naar Dinant: Schilderachtig Eindpunt: Terwijl je je mountainbikeweg vervolgt, komt Dinant in zicht, met zijn iconische Citadel die hoog boven de stad uittorent. De mtb-afdaling naar Dinant biedt niet alleen een opwindend einde van je rit maar ook de beloning van schilderachtige uitzichten over de Maas en de stad zelf. Laat de historische charme van Dinant je verwelkomen na een dag vol mountainbikeavontuur.

Praktische Tips: Uitrusting en Natuurbewustzijn voor de mountainbiker: Zorg ervoor dat je uitgerust bent met geschikte mountainbike-uitrusting, inclusief helm en beschermende kleding. Respecteer de natuurlijke omgeving door op de aangegeven mountainbikepaden te blijven en de lokale regels te volgen. Het behoud van deze prachtige plek draagt bij aan de toekomstige schoonheid van de Ardennen.

Mountainbiken langs de rotsen van Freyr en Les Aiguilles de Chaleux, van Lessevallei tot Dinant, is niet alleen een sportieve prestatie maar ook een reis door de geologische en natuurlijke wonderen van de Ardennen. Laat je mountainbike je gids zijn terwijl je de opwindende paden van dit prachtige stukje Ardennen verkent.

Ardenne Vélos: Fietsverhuur en Mountainbike Avonturen in de Ardennen

Welkom bij Ardenne Vélos, jouw toegangspoort tot opwindende mountainbike- en fietsavonturen in de prachtige Ardennen! Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een actieve en onvergetelijke mountainbikedag in de natuur, onze fietsverhuurservices zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Ontdek de Vrijheid van een Mountainbike huren: Bij Ardenne Vélos begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van mountainbiken in de Ardennen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige mountainbikes aan, klaar om je mee te nemen op spannende mountainbikepaden, glooiende heuvels en schilderachtige routes. Met ons assortiment huurfietsen kun je kiezen uit verschillende mtb-modellen en maten, zodat je de perfecte mountainbike of trekkingfiets voor jouw mtb-avontuur kunt vinden.

Een fiets huren? Eenvoudig Reserveren en Ophalen: Onze fietsverhuurservices zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten. Reserveer je mtb eenvoudig online via onze gebruiksvriendelijke website of neem contact op met ons mountainbikeverhuurpunt. Bij aankomst zorgen we ervoor dat je MTB of trekkingfiets klaarstaat, aangepast aan jouw specificaties, zodat je direct op pad kunt gaan en kunt genieten van je mountainbiketocht.

Klantgerichte Service bij het huren van een mountainbike: Bij Ardenne Vélos staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige personeel staat klaar om je te voorzien van gedetailleerde informatie over de beste mountainbikeroutes, terreinadvies en tips voor een veilige en avontuurlijke fietstocht. We streven ernaar om jouw mountainbikeervaring in de Ardennen onvergetelijk te maken.

Inclusieve Diensten bij mountainbikeverhuur: Naast hoogwaardige huurmountainbikes bieden we ook een scala aan aanvullende diensten om jouw avontuur compleet te maken. Of je nu beschermende uitrusting zoals mountainbikehelmen en handschoenen nodig hebt, of als je technische ondersteuning of reparaties tijdens je rit nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Veiligheid en Onderhoud bij de verhuur van mountainbikes: Bij Ardenne Vélos nemen we veiligheid serieus. Onze mountainbikes worden na elke mtb-rit geïnspecteerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen. We voorzien ook in de nodige veiligheidsuitrusting en geven je richtlijnen voor veilig fietsen in de Ardennen. Een herstelset wordt bij elke mountainbikeverhuur meegeleverd.

Kies voor de huur van een mountainbike voor Ardenne Vélos, een onvergetelijke mountainbikeervaring in de prachtige Ardennen gegarandeerd. Of je nu solo gaat, met vrienden, of als gezinsuitje, wij hebben de perfecte huurmountainbike en services voor jouw avontuur. Huur een fiets, verken de natuur en beleef de Ardennen op een geheel nieuwe manier met Ardenne Vélos!

Fietsverhuur in de Ardennen: Ardenne Vélos!

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318720288?ref=wtd&share_token=aW1RKsMAFW13k7t4ENZPfKPYyqXXwceBrKhKM1m7YHMTKBxITu

Voor dit circuit is een mountainbike van goede kwaliteit vereist! Kwaliteitsvolle remmen, een goede afmontage en een verende vork van goede kwaliteit zijn ten zeerste aangeraden.

Mountainbiken in de Ardennen: Uitdagende Technische Route voor de Avontuurlijke Mountainbiker

Voor de mountainbiker die op zoek is naar een ultieme uitdaging, biedt deze lange technische route in de Ardennen een onverschrokken mix van fysieke kracht, technische vaardigheden en adembenemende landschappen. Met overvloedige single tracks, steile klimmen en spectaculaire afdalingen, belooft deze mountainbiketocht een ware test te zijn voor elke liefhebber van het ruige mtb-terrein.

Startpunt in de Condroz – de wildernis van de Ardennen: Begin je avontuur te midden van de ongerepte wildernis van de Ardennen. Het geluid van de Lesse en de geur van dennenbossen omringen je terwijl je je mountainbike klaarmaakt voor deze uitdagende expeditie. De mountainbikepaden liggen voor je, en de echte test begint.

Overvloed aan mountainbike Single Tracks: Technisch Meesterschap: De route leidt je over een overvloed aan single tracks, waar technisch mtb-meesterschap een absolute vereiste is. Smalle mountainbikepaden kronkelen door dichte bossen, en scherpe bochten dagen je uit om je behendigheid en stuurvaardigheden te tonen. Deze tracks testen niet alleen je fysieke kracht maar ook je vermogen om snel te schakelen tussen verschillende terreinen.

Steile Klimmen: Uithoudingsvermogen met de mountainbike Op De Proef Gesteld: Bereid je voor op steile klimmen die je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Elke pedaalslag omhoog vergt moed en doorzettingsvermogen terwijl je de hoogteverschillen overwint. Ondanks de uitdagingen word je beloond met panoramische uitzichten en een gevoel van voldoening op de top van elke beklimming.

Spectaculaire Afdalingen: Adrenaline-gevulde Afdalingen: Laat de adrenaline stromen tijdens spectaculaire mtb-afdalingen die je naar beneden voeren met adembenemende snelheden. Smalle paden, rotsachtige secties en snelle bochten vormen een speeltuin voor de ervaren mountainbiker. Beheersing van je fiets en concentratie zijn cruciaal terwijl je de uitdagende hellingen afdaalt.

Praktische Tips: Veiligheid en Voorbereiding van je mountainbiketocht: Veiligheid staat voorop, dus zorg voor de juiste beschermende uitrusting, inclusief een helm en beschermende kleding. Controleer je mountainbike om er zeker van te zijn dat deze in topconditie is voor deze veeleisende tocht. Respecteer de natuur en lokale regels om een positieve impact op het terrein te behouden.

Deze lange technische mountainbikeroute in de Ardennen is niet alleen een fysieke uitdaging maar ook een ervaring die je verbindt met de ongerepte wildernis en natuurlijke pracht van deze regio. Laat de mountainbikepaden je gids zijn terwijl je jezelf op de proef stelt en geniet van de beloning van indrukwekkende uitzichten en een gevoel van triomf op elke etappe van deze epische mountainbiketocht.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1354147121?ref=wtd&share_token=a8ktPj2Gm3YdXDVRrgpUa8SGFBomHhfAnE6sUtiaM3twHzUa7L

Voor dit circuit is een mountainbike van goede kwaliteit vereist! Kwaliteitsvolle remmen, een goede afmontage en een verende vork van goede kwaliteit zijn ten zeerste aangeraden.

Mountainbiken in de Ardennen: De Koninginnenrit van de Condroz voor de Dapperste Mountainbikers

Sta klaar voor de ultieme uitdaging: de koninginnenrit van de Condroz, een epische en lange technische mountainbikeroute die de vaardigheden van zelfs de meest ervaren mountainbikers op de proef stelt. Deze tocht is doordrenkt met uitdagende single tracks, steile klimmen en afdalingen die alleen de dapperste piloten aandurven.

Startpunt in de Condroz: Technisch mountainbike Paradijs: De koninginnenrit begint in de Condroz, een regio die bekend staat om zijn ruige terrein en uitdagende mountainbiketrails. Bereid je voor op een technisch paradijs met smalle mtb-paden die door dichte bossen slingeren en langs rotsachtige ravijnen lopen. Alleen de meest bedreven mountainbikers zullen zich hier op hun gemak voelen.

Overvloed aan Single Tracks: Technisch Meesterschap op de mountainbike verëist: De mountainbikeroute is bezaaid met een overvloed aan single tracks die technisch meesterschap eisen. Scherpe bochten, wortels en rotsen dagen je uit om je vaardigheden op de proef te stellen. Dit is geen mtb-rit voor de zwakkeren; het is een podium voor de piloten die hun fiets als een verlengstuk van zichzelf beschouwen.

Steile Klimmen: Uithoudingsvermogen en Moed Vereist: De koninginnenrit bevat steile klimmen die niet alleen een beroep doen op je uithoudingsvermogen maar ook op je moed. De beklimmingen testen je vastberadenheid terwijl je tegen de zwaartekracht vecht om de top te bereiken. Het uitzicht op de top is echter de beloning voor de inspanning.

Spectaculaire Afdalingen: Alleen voor de Ervaren durfallen: De afdalingen op deze route zijn ronduit spectaculair maar veeleisend. Alleen ervaren mountainbikers zullen de uitdaging aandurven, met rotsachtige afdalingen en technische secties die concentratie en beheersing vereisen. De afdalingen zijn een ware beloning voor degenen die de durf hebben om ze te trotseren.

Praktische Tips: Veiligheid en Voorbereiding van je mountainbiketocht: Veiligheid staat voorop, dus zorg voor de juiste beschermende uitrusting, inclusief een helm, beschermende kleding en handschoenen. Controleer je mountainbike zorgvuldig voordat je aan deze uitdagende mountainbikerit begint. Respecteer de natuur en volg de lokale regels om het terrein te behouden.

De koninginnenrit van de Condroz is niet zomaar een mountainbiketocht; het is een ultieme uitdaging voor de doorgewinterde mountainbiker. Laat je stuurvaardigheden de weg wijzen terwijl je jezelf test op deze technische en adembenemende route door het ruige terrein van de Ardennen.

Fietsverhuur in de Ardennen: Ardenne Vélos!

Vert VTT facile / Groen MTB gemakkelijk

Fietsverhuur in de Ardennen: Ardenne Vélos!

VTT facile / MTB gemakkelijk Profondeville: 9km dénivelé 140m

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1416991765?ref=wtd&share_token=aV33teFCZMrBdWQdVz1EkVauoa5J0v1AnGYohzFne8KNISHuvF

Familieroute zonder veel moeite. Neem de tunnel onder de rijbaan in plaats van deze over te steken!

De route begint met een passage door het arboretum en stijgt vervolgens op om een ​​prachtig panorama te bieden op Hulle, het dorp en de rotsen van Frênes. U passeert het uitkijkpunt Couleuvrine, dat uitkijkt over de Maasvallei stroomopwaarts van Profondeville, voordat u weer afdaalt richting het centrum van het dorp en via een paar steegjes de kerk bereikt.

Rouge VTT difficile / Rood MTB moeilijk

Fietsverhuur in de Ardennen: Ardenne Vélos!

VTT difficile / MTB moeilijk Namur tour des forts / Forten route: 55km dénivelé 720m

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1362076512?ref=wtd&share_token=aYPF7n6mOeyyaYMnEfvJg2PrHjXaSfCLPca8e1bqQ0bMI1RNl4

De “Versterkte Positie Namen (Position fortifiée Namur)” bestond uit negen forten (vier grote en vijf kleine) die zich in Cognelée, Emines, Marchovelette, Malonne, Saint-Héribert, Suarlée, Andoy, Dave en Maizeret bevonden

 1. Ontdek de Oude Forten van Namen met de Gehuurde Mountainbike

Duik in de rijke geschiedenis van Namen door de oude forten te verkennen met een gehuurde mountainbike. De Position fortifiée Namur biedt een unieke gelegenheid om per huurfiets langs historische locaties te trekken. Huur een mountainbike en navigeer moeiteloos door de tijd terwijl je langs de oude vestingwerken peddelt en de fascinerende verhalen van deze forten ontdekt.

 1. Uitzonderlijke MTB Tocht met een Historisch Karakter

Kies voor een uitzonderlijke mountainbiketocht met een historisch karakter en verken de Position fortifiée Namur. Deze tocht biedt niet alleen uitdagende fietspaden, maar ook een diepgaande kennismaking met de militaire geschiedenis van de regio. Geniet van de combinatie van adrenaline en educatie terwijl je door dit historisch beladen landschap fietst.

 1. Huur een MTB om deze Goed Bewaarde Forten te Ontdekken

Een mountainbike huren is de ideale manier om de goed bewaarde forten van Namen te ontdekken. Met een gehuurde mountainbike kun je gemakkelijk de afgelegen en schilderachtige locaties bereiken die deel uitmaken van de Position fortifiée Namur. Bewonder de architectuur, voel de historische sfeer en ervaar de charme van deze indrukwekkende forten.

 1. Keer Terug in de Tijd van de Grote Oorlog met de Gehuurde Mountainbike

Stap terug in de tijd van de Grote Oorlog terwijl je met een gehuurde mountainbike de historische paden van de Position fortifiée Namur verkent. Ontdek de overblijfselen van loopgraven, bunkers en andere sporen uit een tijdperk dat de geschiedenis van de regio heeft getekend. Huur een mountainbike en word één met het verleden terwijl je langs deze indrukwekkende historische monumenten fietst.

 1. Van deze Historische Mountainbikeroute zal je Jaren Later nog Spreken

De ervaring van het verkennen van de Position fortifiée Namur met een mountainbike zal nog lang in je geheugen blijven. Deze historische mountainbikeroute belooft niet alleen avontuur en fysieke uitdagingen, maar ook een diepe waardering voor het rijke erfgoed van Namen. Jaren later zul je nog spreken over de unieke combinatie van mountainbiken en geschiedenis die deze route te bieden heeft.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318758812?ref=wtd&share_token=a8gu7Prs9mzbkrgZMw1DzPjRq0AOUF6qTOWyJmCtcivwCjGZow

Fietsen in de Ardennen is een betoverende ervaring die je de pracht van de natuur en de charme van schilderachtige vallei van de Lesse laat ontdekken. Met vrienden en familie begint onze avontuurlijke fietstocht in het schilderachtige Houyet, waar de RAVeL-route ons uitnodigt voor een dag vol ontdekkingen.

Het vertrek langs de RAVeL, een netwerk van autovrije paden in België, zet meteen de toon voor een ontspannen en gezellige fietstocht. Het geluid van de kabbelende Lesse begeleidt ons terwijl we geleidelijk stijgen en dalen door weelderige bossen en pittoreske landschappen. De groene omgeving biedt een rustige achtergrond voor gedeelde gesprekken en gelach, waardoor de banden met vrienden en familie versterkt worden.

Onderweg fietsen we charmante dorpjes, elk met zijn eigen unieke karakter. De geur van vers gebakken brood uit lokale bakkerijen lokt onze neuzen, en we kunnen niet anders dan even stoppen om lokale lekkernijen te proeven. Deze pittoreske tussenstops voegen een vleugje gastronomie toe aan onze fietsavonturen in de Ardennen.

Na enkele kilometers fietsen bereiken we het betoverende Beauraing, een stad doordrenkt van geschiedenis en omgeven door weelderige natuur. Bekend om het Sanctuarium, waar Maria verscheen. We parkeren onze fietsen en nemen de tijd om te genieten van een welverdiende maaltijd in een lokaal restaurant, waar we worden verwend met heerlijke streekgerechten.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1333273007?ref=wtd&share_token=ajxh3g5BWpnIJYygynM9q9DL19WX9vn4KLuYpqs9gMAKYagt4K

Houyet – Rochefort via de RAVeL en terug langs rustige wegen en kleine dorpjes.

Fietsen huren in de Ardennen opent de deuren naar een betoverende ontdekkingsreis, vooral wanneer je kiest voor de pittoreske route langs de RAVeL. Vanuit het charmante Houyet begint jouw avontuur, waarbij de gehuurde fiets niet slechts een vervoermiddel is, maar een poort naar de natuurlijke pracht van deze regio.

De RAVeL, met zijn autovrije fietspaden, biedt een serene route langs de kronkelende Lesse. Met de frisse lucht in je gezicht en het rustgevende geluid van stromend water om je heen, fiets je richting het schilderachtige Rochefort. Deze route onthult de gevarieerde landschappen van de Ardennen, van beboste heuvels tot uitgestrekte velden, terwijl je ontspannen geniet van het fietsen.

Eenmaal aangekomen in Rochefort, waar geschiedenis en moderne charme samenkomen, biedt de stad een welverdiende rustpauze. Verken het historische erfgoed, geniet van lokale lekkernijen in een café of ontdek de karakteristieke abdij die de stad domineert.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1392795736?ref=wtd&share_token=aQhNMl1SIi2OGQcqUBworNsUGEKrva9563DkGiNneYXyYdKWu6

Het huren van een fiets in de adembenemende Ardennen opent de poort naar een fietsavontuur dat zijn weerga niet kent. Beginnend langs de autovrije paden van de RAVeL, brengt de fiets je door een weelderig landschap van groene bossen, kabbelende beekjes en betoverende natuurlijke schoonheid.

Peddelend langs rustige wegen, omgeven door de serene sfeer van de bossen, word je getransporteerd naar een wereld van vredige stilte en adembenemende vergezichten. De fiets wordt jouw betrouwbare metgezel terwijl je geniet van de kalme cadans van het trappen, omringd door de geuren en geluiden van de ongerepte natuur van de Ardennen.

Je route leidt je door het charmante Wanlin, waar tijd lijkt te vertragen en de dorpse charme je uitnodigt voor een korte stop.

Een hoogtepunt op je pad is het koninklijk kasteel van Ciergnon, een majestueus bouwwerk te midden van weelderige bossen. Fietsend langs de RAVeL, ervaar je een vleugje koninklijke grandeur en bewonder je de prachtige architectuur die het omringende landschap verrijkt.

Het huren van een fiets in de Ardennen is niet alleen een sportieve onderneming, maar ook een reis door tijdloze natuur en historie. Laat de gehuurde fiets je leiden langs de RAVeL, door stille bossen en langs charmante dorpen zoals Wanlin, om uiteindelijk het koninklijk kasteel van Ciergnon te ontdekken. Een fietsavontuur in de Ardennen is een uitnodiging om te genieten van de rust en de schoonheid van dit unieke stukje België.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1412588880?ref=wtd&share_token=aIrRk5s1FnGUDK2PU4TycIUT6XN7zLTRW1a9UT5AU75583mf7b

Een fiets huren in de betoverende Ardennen opent de deuren naar een onvergetelijke fietsstocht, vooral wanneer je vertrekt vanuit het schilderachtige Celles. Dit dorp, gekroond als een van de mooiste in Wallonië, dient als het perfecte startpunt voor een avontuurlijke fietstocht door dit adembenemende stukje Ardennen.

Je fietstocht leidt je langs rustige paden en schilderachtige wegen naar de pittoreske locaties van Furfooz en Foy-Notre-Dame. Onderweg ervaar je de charme van de Ardennen in al zijn pracht, met glooiende heuvels, kabbelende beekjes en karakteristieke architectuur die het landschap siert.

Een hoogtepunt op deze fietsroute is het betoverende panorama van “les aiguilles de Chaleux”, een indrukwekkende reeks rotspunten die oprijzen uit de Lesse-vallei. Dit adembenemende uitzicht biedt een panoramisch schouwspel van natuurlijke pracht en is een perfecte plek om even te pauzeren en te genieten van de sereniteit om je heen.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318740729?ref=wtd&share_token=aNas7r3ZD6utuDhMjX6VdnbQI2Z7IaIo6fmvo4mY9dPMeFzXMe

Lange mooie route langs zeer rustige wegen. Hoofdzakelijk verharde wegen. Geweldige klim van aan de Maas te Revin, in één trek tot Croix Scaille: Het hoogste punt van Namen


Fietsen Ardennen: Met de Gravelbike van de Vallei van de Lesse naar het Hoogste Punt van Wallonië

 1. Fietsen Ardennen: Van Houyet naar de Maas in Frankrijk

De adembenemende fietsreis door de Ardennen begint in het charmante Houyet, gelegen in de Vallei van de Lesse. Op de gravelbike verken je de schilderachtige paden langs de kronkelende Lesse, terwijl je gestaag naar het zuiden peddelt en de grens met Frankrijk overschrijdt. De rustige fietsrit langs de Maas biedt een perfecte introductie tot het avontuur dat voor je ligt, met pittoreske dorpjes en een steeds veranderend landschap.

 1. Fietsen Ardennen: ‘La Voie Verte’ tot in Revin

De tweede etappe leidt je langs ‘La Voie Verte’, een groene route die je door betoverende landschappen voert. De gravelbike glijdt soepel over voormalige spoorlijnen, omringd door weelderige bossen en uitgestrekte weiden. Terwijl je door deze rustige omgeving fietst, ontvouwt het schilderachtige stadje Revin zich aan de oevers van de Maas. Neem de tijd om te ontspannen, lokale lekkernijen te proeven en jezelf voor te bereiden op het volgende avontuur.

 1. Fietsen Ardennen: Van Revin naar Croix Scaille – De Steilste Klim van de Streek, met het Grootste Hoogteverschil

Na een verfrissende stop begint de uitdaging pas echt. Vanuit Revin waag je je aan de beklimming naar Croix Scaille, de steilste klim in de regio met het grootste hoogteverschil. De gravelwegen slingeren omhoog door weelderige bossen en open velden, en elke pedaalslag brengt je dichter bij de top. Geniet onderweg van adembenemende panorama’s en ervaar de voldoening van het overwinnen van deze uitdagende route.

 1. Fietsen Ardennen: Van Croix Scaille via Gravelwegen

Na de top van Croix Scaille is het tijd voor een welverdiende afdaling. Laat de gravelbike de vrije loop op de kronkelende gravelwegen, omringd door de natuurlijke pracht van de Ardennen. De afdaling van Croix Scaille biedt niet alleen een spectaculaire beloning voor je inspanningen, maar ook een opwindende en enerverende afsluiting van deze onvergetelijke gravelbike-tocht door de Vallei van de Lesse naar het hoogste punt van Wallonië. Fietsen door de Ardennen wordt hier een onvergetelijke ervaring vol avontuur en natuurlijke pracht.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1361723515?ref=wtd&share_token=aSKceNlsYaks1W7x05G8Gv6BSjNFoD5Nmwjrul3rqeuyJdWsb6

Uitdagende Route door de valleien van de Maas, Lesse en Semois. Hoofdzakelijk verharde wegen!

Ardennen Fietsen: Met de Gravelbike door de Valleien van de Maas, de Lesse en de Semois

 1. Ardennen Fietsen: Van de Lesse naar Montherme

Ardenne fietsen: De ontdekkingsreis op de gravelbike begint in de pittoreske Vallei van de Lesse. Vanuit dit schilderachtige vertrekpunt fiets je door glooiende heuvels en langs de meanderende Lesse. De gravelwegen leiden je geleidelijk naar het Franse Montherme, waar de charme van de Ardennen zich vermengt met de romantiek van het Franse platteland. Onderweg word je omringd door weelderige natuur en adembenemende uitzichten, wat deze tocht tot een onvergetelijke ervaring maakt.

 1. Ardennen Fietsen: Tot waar de Semois zich in de Maas stort

Ardennen fietsen: De volgende etappe voert je langs de bochtige paden van de Semois, een rivier die zich majestueus in de Maas stort. Op je gravelbike verken je de kronkelende route langs de oevers van de Semois, omringd door weelderige bossen en schilderachtige dorpjes. Elk pedaal brengt je dichter bij het punt waar de Semois zich met de Maas verenigt, en de natuurlijke schoonheid van deze samenvloeiing is werkelijk betoverend.

 1. Ardennen Fietsen: Van Monthermé naar het Hoogste Punt van Wallonië

Ardennen fietsen: Na een verkwikkende tussenstop in Monthermé staat de volgende uitdaging voor de deur. Op weg naar het hoogste punt van Wallonië, neemt de gravelbike je mee door uitdagende paden en schilderachtige wegen. Het landschap verandert geleidelijk naarmate je hoger komt, en de beloning voor je inspanningen is een panoramisch uitzicht dat je de adem beneemt.

 1. Ardennen Fietsen: Van Croix Scaille naar de Bovenloop van de Lesse

Ardennen fietsen: Een afdaling van het hoogste punt brengt je naar Croix Scaille, waar de gravelwegen je verder leiden naar de bovenloop van de Lesse. Deze route biedt niet alleen technische uitdagingen, maar ook een visuele symfonie van weelderige bossen en kabbelende beekjes. De gravelbike voert je mee op een afdaling die net zo opwindend is als de klim naar het hoogste punt.

 1. Ardennen Fietsen: Van Vian Han-sur-Lesse Terug tot Houyet

Ardennen fietsen: De laatste etappe van deze epische tocht brengt je terug naar Houyet vanuit het charmante Han-sur-Lesse. Op deze ontspannende afdaling kun je nog een laatste keer genieten van de pracht van de Ardennen, terwijl je terugblikt op de diverse landschappen en uitdagende paden die je hebt overwonnen. De cirkel is rond, en deze gravelbike-tocht door de valleien van de Maas, de Lesse en de Semois zal ongetwijfeld in je geheugen gegrift blijven als een onvergetelijk avontuur

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1333307902?ref=wtd&share_token=aou8u3NqH2K5b7fLxkmIsp4zsrvnal4kPeCyv4yZc1NthMbz5j

Lange route langs rustige Ardense wegen met veel klimmen 🙂

Fietsen in de Ardennen is een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van avontuurlijke tochten en prachtige landschappen. Een bijzondere fietsroute die zeker aan te bevelen is, voert je met de koersfiets van de schilderachtige vallei van de Lesse naar de betoverende vallei van de Semois.

De fietstocht begint in de vallei van de Lesse, waar groene heuvels en beboste hellingen zich uitstrekken langs kronkelende wegen. Met de koersfiets zoem je moeiteloos door pittoreske dorpjes en langs kabbelende rivieren. Onderweg kom je langs indrukwekkende kastelen en schilderachtige bruggetjes, waardoor elke pedaalslag een ontdekking lijkt te zijn.

Naarmate je de Lesse volgt, wordt het landschap steeds uitdagender. De heuvels worden heuveliger en de wegen nemen je mee naar hogere hoogten. Je voelt de opwinding als je jezelf uitdaagt in de klimmen en beloond wordt met adembenemende uitzichten over de vallei. De stilte van de natuur en het ruisen van de bladeren zorgen voor een rustgevende sfeer tijdens je tocht.

Wanneer je de top bereikt, begint de afdaling naar de vallei van de Semois. De weg kronkelt zich naar beneden, en je voelt de adrenaline stromen terwijl je snelheid maakt langs beboste hellingen. De geur van dennen en het geluid van vogels begeleiden je naar beneden, en je kunt genieten van het gevoel van vrijheid dat fietsen in de Ardennen met zich meebrengt.

Aangekomen in de vallei van de Semois word je begroet door charmante dorpjes en de kronkelende rivier die zich een weg baant door het landschap. De fietspaden langs de oevers van de Semois bieden een ontspannen rit, met de mogelijkheid om te stoppen en te genieten van lokale lekkernijen in de gezellige tavernes langs de route.

De fietstocht door de Ardennen, van de vallei van de Lesse naar de vallei van de Semois, is een perfecte combinatie van uitdaging, natuurlijke schoonheid en culturele ontdekkingen. Het is een ervaring die zowel doorgewinterde wielrenners als recreatieve fietsers zal betoveren, en die je de ongerepte pracht van dit betoverende stukje België laat ervaren.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1333311117?ref=wtd&share_token=az85gOldM44kN5LFbJ0Tf3LaN3e3rduUSDZn7iKj44OqZVQawh

Een betoverende fietstocht van Houyet naar Rochefort en Pondrôme biedt een schilderachtige reis door de rustige wegen van de Condroz en de Famenne, twee prachtige regio’s in België. Deze fietsroute belooft een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, schilderachtige dorpjes en serene landschappen, waar elke pedaalslag een moment van ontdekking is.

De tocht begint in Houyet, een charmant dorp aan de oevers van de Lesse. Vanaf hier leidt de route je door de glooiende heuvels van de Condroz, waar vredige landschappen en uitgestrekte velden je gezelschap houden. De rustige wegen slingeren zich een weg door weelderige bossen en langs schilderachtige boerderijen, waardoor je de kans krijgt om de rust van het platteland volledig te omarmen.

Terwijl je verder fietst, bereik je het schilderachtige Rochefort, bekend om zijn historisch erfgoed en het imposante kasteel van Lavaux-Sainte-Anne. Neem even de tijd om de middeleeuwse straten te verkennen en geniet van een verfrissende pauze op een van de gezellige terrassen. Het kasteel biedt een boeiend inzicht in de geschiedenis van de regio.

Vervolg je fietstocht door de weelderige bossen en open velden van de Famenne, waar elke bocht van de weg een nieuw panoramisch uitzicht onthult. Pondrôme, een schilderachtig dorpje dat deel uitmaakt van deze route, nodigt uit tot een kalme tussenstop. Adem de frisse lucht in terwijl je de rust van het platteland in je opneemt.

De terugreis naar Houyet voert je langs kronkelende paden, waarbij je getuige bent van het harmonieuze samenspel tussen de Condroz en de Famenne. Geniet van de serene atmosfeer terwijl je langs kabbelende beekjes en rustige gehuchten komt.

Deze fietstocht is niet alleen een lichamelijke activiteit, maar een reis van ontdekking door het pittoreske Belgische platteland. Met elke trap op de pedalen word je beloond met nieuwe vergezichten en onvergetelijke momenten, waardoor deze tocht een onmisbare ervaring wordt voor liefhebbers van natuur en avontuur.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1333312933?ref=wtd&share_token=ai81EGGmIKuTtBv6olNUSOeYKO5diIc3rbVMgURhnM9Ix6zEhS

Een adembenemende fietservaring wacht op avontuurlijke zielen die vanuit Houyet vertrekken en de prachtige route nemen naar Walcourt en Givet in de Ardennen. Deze reis voert je door een gevarieerd landschap, van de idyllische vallei van de Lesse tot de majestueuze Maasvallei en de schilderachtige vallei van l’Eau Noire.

De tocht begint in Houyet, gelegen in de weelderige vallei van de Lesse. Terwijl je de pedalen in beweging zet, omarmt het weelderige groen van de bossen je aan alle kanten. Fietsend langs de oevers van de kronkelende Lesse onthult de route schilderachtige dorpjes en indrukwekkende kasteelruïnes, die getuigen van de rijke geschiedenis van de regio.

Na een aangename rit kom je aan in het betoverende Walcourt, een stadje dat uitkijkt over de vallei. Het oude stadscentrum straalt charme uit met zijn geplaveide straten en historische architectuur. Hier kun je even de tijd nemen om te ontspannen op een terras, de lokale lekkernijen proeven en genieten van het panoramische uitzicht.

De volgende etappe van de reis voert je langs slingerende wegen en glooiende heuvels naar Givet, gelegen aan de oevers van de machtige Maas. Deze pittoreske stad heeft een rijke geschiedenis en wordt gedomineerd door het imposante fort Charlemont. Fietsend langs de Maasvallei ontvouwt zich een schilderachtig uitzicht op het water en het omliggende landschap.

Verder gaat de reis door de serene vallei van l’Eau Noire, waar de kronkelende rivier een sfeer van rust creëert. Hier, te midden van beboste heuvels, kun je genieten van de rust van de natuur en de schoonheid van de omgeving.

De terugreis naar Houyet voert je opnieuw door weelderige bossen en schilderachtige dorpjes, en met elke trap op de pedalen keer je terug naar de vallei van de Lesse. Deze fietsroute door de Ardennen belooft niet alleen fysieke inspanning, maar ook een ontdekkingsreis door de diverse en betoverende landschappen die dit prachtige stukje België te bieden heeft.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1368415006?ref=wtd&share_token=aWd7MQZCOxXRdibAC7K6ffVu8NE62hL9rR3cK2wifFCLwPwLI9

Een betoverende fietsroute vanuit Houyet naar Freyr in de Ardennen belooft een adembenemende ontdekkingsreis door de natuurlijke schoonheid van deze regio. Deze tocht neemt je mee van de schilderachtige Lessevallei naar de oevers van de majestueuze Maas, met een spectaculair uitzicht op de imposante rotsen van Freyr.

Je start je fietsavontuur in Houyet, een charmant dorpje verscholen in de groene vallei van de Lesse. Naarmate je de pedalen in beweging zet, omarmt de rustige Lessevallei je met weelderige bossen en kronkelende waterwegen. Fietsend langs dit schilderachtige landschap ontdek je de natuurlijke pracht die de Ardennen te bieden hebben.

De route leidt je verder naar de oevers van de machtige Maas. Hier, ter hoogte van Freyr, openbaart zich een indrukwekkend schouwspel: de majestueuze rotsen van Freyr. Deze kalkstenen kliffen rijzen hoog op aan de oever van de Maas en bieden een dramatisch decor voor je fietstocht. Stop even om van het uitzicht te genieten en laat de grootsheid van de natuur op je inwerken.

Na dit adembenemende moment gaat de reis verder, en je volgt de kronkelende weg langs de Maas, waar je wordt beloond met steeds veranderende panorama’s. Slingerend door het pittoreske landschap bereik je het schilderachtige kasteel van Vêves. Dit middeleeuwse meesterwerk torent hoog boven het omliggende landschap uit en biedt een fascinerende blik op de geschiedenis van de streek.

Terwijl je terugfietst naar Houyet, word je omringd door de rustige sfeer van de Ardense bossen en glooiende heuvels. De terugreis biedt een gelegenheid om de indrukken van de dag te absorberen en te genieten van de serene schoonheid van het platteland.

Deze fietsroute van Houyet naar Freyr, met een zijspoor naar het kasteel van Vêves, belooft niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een aaneenschakeling van visuele traktaties en culturele ontdekkingen in het hart van de Belgische Ardennen.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1318739388?ref=wtd&share_token=aOg0MKf6ViPFrynP6rzsKRox9wdaMx4FKhFbsRHcVwgP0X6l7P

Een epische fietsavontuur vanuit Houyet naar Le Tour Millénaire in de Ardennen belooft een opwindende reis vanuit de weelderige vallei van de Lesse naar het hoogste punt van de provincie Namen. Deze tocht biedt niet alleen een uitdagende fysieke ervaring, maar ook een overvloed aan adembenemende landschappen en panoramische vergezichten.

Je start je fietsreis in het pittoreske Houyet, gelegen in de charmante Lessevallei. Terwijl je de vallei verlaat, brengt de route je langs kabbelende rivieren en groene weiden, waar de frisse Ardense lucht je omhult. Het landschap verandert geleidelijk terwijl je begint aan de klim naar hogere hoogten.

Naarmate je de hoogte in fietst, ontvouwen zich de beboste heuvels van de Ardennen. De route leidt je naar Le Tour Millénaire, het millenniummonument dat trots boven op de hoogste heuvel van de provincie Namen staat. Het bereiken van dit punt is niet alleen een prestatie op zich, maar wordt ook beloond met een adembenemend uitzicht over het omliggende landschap.

Bij Le Tour Millénaire kun je even op adem komen en genieten van het panoramische uitzicht dat zich uitstrekt over de uitgestrekte bossen en glooiende heuvels van de Ardennen. Het monument, dat het nieuwe millennium markeert, voegt een vleugje culturele betekenis toe aan deze al indrukwekkende fietstocht.

De afdaling terug naar de vallei van de Lesse biedt niet alleen een welverdiende pauze voor je benen, maar ook een gelegenheid om te genieten van de snel veranderende uitzichten terwijl je langs schilderachtige paden afdaalt. De weelderige natuur, kabbelende beekjes en charmante dorpjes dragen bij aan de algehele betoverende sfeer van de Ardennen.

Terug in Houyet kun je terugkijken op een onvergetelijke fietservaring, waarbij je niet alleen fysiek werd uitgedaagd, maar ook de prachtige diversiteit van de Ardennen hebt verkend. Deze tocht vanuit de vallei van de Lesse naar het hoogste punt van de provincie Namen belichaamt perfect de spirit van avontuur en ontdekking die de Ardennen te bieden hebben.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1416803952?ref=wtd&share_token=aKKusVCxHz2UGg4cmbU73nbRSoTQUFTzu4Vle3Iamwv8ZWa73T

Fietsroutes Ardennen Racefiets

 1. Fietsroutes Ardennen Racefiets in de Valleiën van de Maas en de Lesse

Fietsroutes Ardennen racefiets: Ontdek de pracht van de Ardennen op je racefiets terwijl je door de betoverende valleien van de Maas en de Lesse fietst. De glooiende heuvels en schilderachtige landschappen bieden de ideale setting voor een uitdagende en sierlijke rit. Adem de frisse lucht in terwijl je pedaalt langs kronkelende wegen die je langs de majestueuze Maas en de pittoreske Lesse voeren.

 1. Fietsroutes Ardennen Racefiets vanuit de Condroz naar La Famenne

Fietsroutes Ardennen racefiets: Een racefietstocht vanuit de Condroz naar La Famenne brengt je door een divers landschap met glooiende heuvels en uitgestrekte velden. De uitdagende klimmetjes en snelle afdalingen zullen zowel je uithoudingsvermogen als je stuurvaardigheid testen. Laat je verrassen door de afwisseling van panorama’s terwijl je jezelf uitdaagt op deze adembenemende route.

 1. Fietsroutes Ardennen Racefiets door Dinant, Profondeville, Rochefort en Houyet

Fietsroutes Ardennen racefiets: Deze route neemt je mee door enkele van de meest pittoreske steden in de Ardennen. Fiets door de charmante straten van Dinant, langs de schilderachtige oevers van de Maas, en verken de heuvelachtige paden van Profondeville, Rochefort en Houyet. Deze steden bieden niet alleen een historische charme maar ook een gevarieerd terrein voor een boeiende racefietservaring.

 1. Fietsroutes Ardennen Racefiets langs de RAVeL langs de Maas en de RAVeL van Rochefort naar Houyet

Fietsroutes Ardennen racefiets: Volg de RAVeL-paden langs de Maas en van Rochefort naar Houyet voor een racefietsavontuur vol ontdekkingen. De goed onderhouden RAVeL-routes bieden niet alleen een vlotte fietservaring maar ook een kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid langs de waterwegen. Peddel langs de Maas en geniet van de serene omgeving voordat je de heuvels van Rochefort naar Houyet aanpakt.

 1. Fietsroutes Ardennen Racefiets langs de Kleine Dorpen op de Heuvelruggen van de Ardense Valleien

Fietsroutes Ardennen racefiets: Ervaar de charme van de kleine dorpen op de heuvelruggen van de Ardense valleien tijdens deze racefietstocht. Fiets door smalle wegen omgeven door groene velden en bossen, terwijl pittoreske dorpen opdoemen aan de horizon. De uitdagende beklimmingen worden beloond met adembenemende uitzichten en de rust van de afgelegen dorpjes.

Fietsroutes Ardennen racefiets: fietsroutes voor racefietsen in de Ardennen bieden een perfecte mix van uitdaging, variatie in landschappen en de charme van historische steden. Stap op je racefiets en laat je betoveren door de prachtige Ardense omgeving.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1416844376?ref=wtd&share_token=aNxPDekx1dKq30eFXQKviE9UEj8TjvUegM66U5FO4MlwrrbGkm

Fietsroutes Wallonië

 1. De Mooiste Fietsroutes Wallonië van Lustin, via Ciney tot Rochefort

Fietsroutes Wallonië: Begin je ontdekkingsreis door Wallonië in het charmante Lustin en fiets via schilderachtige wegen naar Ciney en Rochefort. Deze fietsroute voert je door betoverende landschappen, langs kronkelende rivieren en door dichte bossen. Onderweg ontdek je pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden, waardoor deze fietstocht in de Ardennen een aaneenschakeling van adembenemende momenten wordt.

 1. Met de Racefiets over de Mooiste Fietsroutes Wallonië van de Maas tot de Lhomme

Fietsroutes Wallonië: Voor de avontuurlijke racefietser bieden de mooiste fietsroutes Wallonië een uitdagende fietstocht van de Maas tot de Lhomme. Snelle stukken, uitdagende beklimmingen en prachtige afdalingen wisselen elkaar af. Fiets langs de majestueuze Maas en laat je betoveren door de rustige charme van de Lhomme-vallei terwijl je kilometers vreten op je racefiets.

 1. Fietsroutes Wallonië langs Idyllische Dorpjes

Fietsroutes Wallonië: Verken Wallonië op de fiets en ontdek idyllische dorpjes die als ansichtkaarten uit een ander tijdperk lijken te komen. De fietsroutes Wallonië nemen je mee langs smalle weggetjes omgeven door groene velden en beboste heuvels. Geniet van de rust en de authentieke sfeer van de schilderachtige dorpen die je onderweg tegenkomt.

 1. Fietsroutes Wallonië langs Rustige Straten met Zeer Weinig Verkeer

Fietsroutes Wallonië: Voor wie op zoek is naar een ontspannen fietstocht bieden de rustige straten van Wallonië met zeer weinig verkeer de perfecte omgeving. Fiets op je eigen tempo door vredige landschappen, waarbij het geluid van vogelgezang je enige metgezel is. Deze fietsroutes Wallonië zijn ideaal voor wie in alle rust van de natuur wil genieten.

 1. Ontdek ‘Les Côtes’ van de Valleien van de Maas en de Lhomme langs de Mooiste Fietsroutes Wallonië

Fietsroutes Wallonië: je uitdagen door de beruchte ‘Les Côtes’ (de heuvels) van de valleien van de Maas en de Lhomme langs de mooiste fietsroutes Wallonië. Deze beklimmingen belonen je inspanningen met panoramische uitzichten en een gevoel van overwinning. Ervaar de variatie in het terrein terwijl je jezelf omhoog werkt en geniet van de opwinding van de afdalingen.

Fietsroutes Wallonië: De fietsroutes Wallonië beloven niet alleen sportieve uitdagingen, maar ook een ontdekkingstocht door adembenemende natuur en charmante dorpjes. Of je nu een ontspannen fietstocht zoekt of jezelf wilt uitdagen op steile hellingen, Fietsroutes Wallonië biedt voor elk wat wils. Fiets, ontdek en geniet van de veelzijdigheid van deze prachtige regio.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1416855561?ref=wtd&share_token=arbpbgKRQiu8oBN8kpxp61A1JAmn46pdGEwkxTanmt5eQKk4rm

Fiets Ardennen: Op Verkenning met de Racefiets

 1. Fiets Ardennen met de Racefiets: Klimmen over ‘Les Côtes Ardennaises’

Fiets Ardennen: De Ardennen, bekend om hun glooiende heuvels en uitdagende beklimmingen, vormen het perfecte decor voor een racefietsavontuur. Tijdens deze fietstocht beklim je ‘Les Côtes Ardennaises’, waarbij steile hellingen en kronkelende wegen je uithoudingsvermogen en stuurvaardigheden op de proef stellen. Het adembenemende uitzicht op de top maakt de klim meer dan de moeite waard.

 1. Fiets Ardennen: Van Aan de Maas, via de Kleine Zijrivieren tot aan de Lesse

Fiets Ardennen: Deze fietsroute neemt je mee langs de oevers van de majestueuze Maas, via kleine zijrivieren naar de schilderachtige Lesse. Fiets langs kabbelende beekjes en geniet van de rust van de natuur terwijl je door charmante dorpjes en groene valleien fietst. De variatie in het landschap maakt deze tocht een aangename mix van uitdaging en ontspanning.

 1. Fiets Ardennen: Rij in een Heel Grote Kring Rond Dinant en Ciney

Fiets Ardennen: Verken de regio rond Dinant en Ciney tijdens een uitgestrekte fietstocht in een grote kring. De fietsroute Ardennen neemt je mee over schilderachtige wegen, langs historische bezienswaardigheden en door sfeervolle stadjes. Met de steeds veranderende omgeving en de afwisseling van hoogteverschillen wordt elke kilometer een nieuwe ontdekking.

 1. Fiets Ardennen: Van de Dalen van de Condroz tot op de Plateaus van de Famenne

Fiets Ardennen: Ervaar de diversiteit van de Ardennen op de fiets, van de weelderige dalen van de Condroz tot de uitgestrekte plateaus van de Famenne. De fietsroute Ardennen voert je door pittoreske dorpjes en groene landschappen, terwijl je geleidelijk de hoogtes bereikt. Deze fietstocht biedt niet alleen sportieve uitdagingen maar ook een visueel festijn van natuurlijke pracht.

 1. Fiets Ardennen: Geniet Tijdens de Fietstocht van de Vergezichten op ‘Les Hautes Ardennes’ en ‘Les Ardennes Françaises’

Fiets Ardennen: je pedaleert door de Ardennen, worden je inspanningen beloond met panoramische vergezichten op ‘Les Hautes Ardennes’ en ‘Les Ardennes Françaises’. Geniet van de weidse uitzichten vanaf de heuveltoppen en laat je betoveren door de uitgestrektheid van het landschap. Deze fietstocht biedt niet alleen een fysieke uitdaging maar ook een visueel spektakel.

Fiets Ardennen: in de Ardennen is een avontuur voor zowel het lichaam als de geest. Laat je verrassen door de diversiteit van het landschap terwijl je kilometers vreet op je racefiets en geniet van de unieke charme van de prachtige Ardennen op de fiets.

https://www.komoot.com/fr-fr/tour/1416874985?ref=wtd&share_token=agZ1NCvt2LBpLn2rW9TjfXqHB9zJmND3sN5p10qXWUYFZfx4AG

1. Prachtige fietsroutes Ardennen GPX, langs de ‘crêtes’ van de Maas

Fietsroutes Ardennen GPX: Duik in de weelderige schoonheid van de Ardennen met de betoverende fietsroutes die speciaal zijn ontworpen voor de GPX-navigatie. Ontdek de schilderachtige ‘crêtes’ van de Maas en fiets door adembenemende landschappen. De Ardennen GPX-fietsroutes brengen je naar indrukwekkende hoogten, waar je wordt getrakteerd op panoramische uitzichten op de kronkelende Maas. Laat je betoveren door de natuurlijke pracht terwijl je op je fiets de ongerepte fietsroutes van dit buitengewone gebied verkent.


2. Verken de ‘côtes de la Meuse’ met fietsroutes Ardennen GPX

Fietsroutes Ardennen GPX: Laat de fietsroutes door de Ardennen GPX je gids zijn bij het verkennen van de betoverende ‘côtes de la Meuse’. Deze fietsroutes nemen je mee over glooiende heuvels, door charmante dorpjes en langs de kronkelende Maas. Geniet van de uitdagende beklimmingen en de vreugdevolle afdalingen terwijl je je onderdompelt in de natuurlijke pracht van de regio. Verken de geschiedenis en cultuur van de ‘côtes de la Meuse’ op een actieve en verfrissende manier, met de Ardennen GPX-fietsroutes als je betrouwbare metgezel.


3. Fietsroutes Ardennen GPX leiden je langs de Maas van Namen tot Givet

Fietsroutes Ardennen GPX: Laat de Ardennen GPX-fietsroutes je begeleiden op een onvergetelijke fietsreis langs de oevers van de Maas, van de historische stad Namen tot het pittoreske Givet. Deze fietsroutes nemen je mee door diverse landschappen, van pittoreske stadjes tot weelderige groene valleien. Onderweg passeer je schilderachtige bruggen, oude kastelen en charmante cafés. Ervaar de Maas in al haar glorie, terwijl de Ardennen GPX-fietsroutes je leiden naar de meest betoverende plekken langs deze iconische rivier.


4. Fietsroutes Ardennen GPX leiden je naar onbekende pareltjes van fietsroutes

Fietsroutes Ardennen GPX: Laat je verrassen door de Ardennen GPX-fietsroutes, die je meenemen naar verborgen schatten van fietsroutes in deze regio. Ver weg van de gebaande paden ontdek je onbekende pareltjes, afgelegen plekjes en adembenemende landschappen. Beleef de charme van kleine dorpjes, proef lokale lekkernijen en geniet van de ongerepte natuur tijdens een avontuur dat verder gaat dan de standaard toeristische routes. De Ardennen GPX-fietsroutes onthullen de verborgen pracht van deze betoverende streek.


5. Fietsroutes Ardennen GPX langs de Maasvallei en terug via de vallei van de Hermeton

Fietsroutes Ardennen GPX: Verken de diversiteit van de Ardennen met de Ardennen GPX-fietsroutes die je langs de schilderachtige Maasvallei leiden en je vervolgens terugvoeren via de betoverende vallei van de Hermeton. Deze unieke routes bieden een perfecte mix van rivierlandschappen, beboste heuvels en schilderachtige dorpjes. Fiets langs kabbelende rivieroevers en door weelderige groene valleien voordat je de rustieke charme van de Hermeton-vallei ontdekt. Laat je verrassen door de gevarieerde landschappen en geniet van een onvergetelijke fietservaring in de Ardennen.